2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Fideszes képviselő kiírta, hogy Ruszkik haza! - elszabadultak az indulatok

Ruszkik haza! Legyen béke!

– írta ki Facebook-oldalára csütörtök este Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke, aki egyéniben indul az áprilisi országgyűlési választáson a Budafok-Budatétény nagy részét magába foglaló budapesti 18. számú választókerületben.

A poszt alatt már felsorakozott a teljes ellenzéki hadsereg, na és persze a jobboldali emberek is. Elszabadultak az indulatok rendesen. Mi úgy döntöttünk nem kommentáljuk a fideszes képviselő posztját, de ha írtunk is volna alá, azt írtuk volna, hogy részegen ne Facebookozzatok már a kampány hajrájában.

Cikkünk írásakor a kommentek száma átlépte az 1400-at. Ebből szemezgetünk, akit érdekel kattintson ide, olvasgasson bele.

 

- Ez a poszt és ez a politikus a Fidesz szégyene!

- Ha ezt nem törli 10 percen belül, elfelejthetik az én és a feleségem szavazatát

- Ez igy nagyon durva és felesleges,véleményem szerint.

- Szerintem ez egy kicsit erős!Ilyet MZP től vártunk volna!

- ön most fontosnak tartotta, hogy megszólaljon ? Hiba volt.

- Zsolt, nagyon csalódtam! Mit képszelsz magadról, hogy a a magyar-orosz érdekek ellen hangolsz? Azonnal mondj le, hogy egy tisztességes hazafit indíthasson a Fidesz helyetted!

- Zsolt... Hogy legyen béke, egyértelmű. De a mi oldalunkról ez a ruszkik haza... Nem jókor, nem jó helyen.

- ezt miért nem írta egyetlen olyan háborúnál sem, amit Amerika indított?? Egy kicsit pedig ezen is gondolkozzon el!!

- Isten ovja meg a vilàgot a nyugati demokràciàtol. Donald Trump szerint is.nincs demokràcia. Americàban.

- Legyen béke! Sokan nem látják még a végét, de az orosz hadsereg éppen ezért kűzd hogy megsemmisítse a világ uralmára törő háttér hatalmat.Azokét akiknek köszönhetjük a vírusokat a

- vakcinákat, a háborúkat a környezet szennyezését stb.

- Akkor sem fogalmazhat ugy hogy Ruszkik milyen magatartàs ez ?? Ön egy jobb oldali politikus nem MZp fèle matyuka koalicio... a jövöben gondolja meg hogy mit posztol.. !

- Jobb lenne, ha visszafogná magát. Legyen semleges, mint a kormány. A második mondat bőven elég: Legyen béke! Ön a politikus, én oktassam?

- Elég primitiv duma volt pláne azok után hogy tudjuk mit művel Ukrajna!

- AZ UKRÁNOK DEMOKRATOZÁLÓDJANAK MOST TISZTA NÁCIK

- Ha rendet tesznek haza fognak menni. 8 évig tűrték, hogy az ukránok -a határontúli magyarokon kívül-, gyűlölködnek az oroszokkal is. Putyin besokallt.

- Ruszkik haza? Az ukrán népirtásról mi a véleménye? Hajrá Putyin!

- az igaz,az USA meg bombázza Jement 3napja. Rohadjanak meg az ukránok! Maguknak főztek ki amit kifizetés. Egy fajgyűlölő náci banda.....

- LEGYEN BÉKE EZZEL EGYETÉRTEK !!! Szerintem a ruszkik félig otthon vannak, DE MIT KERES AZ USA = A SAJÁT HAZÁJÁTÓL TÖBB EZER KILOMÉTERRE EURÓPÁBAN ??? --NEKIK NEM KÉNE HAZAMENNI ???

- Mi van , csak nem a tangagatyás zelenszkinek drukkolsz ?

- Jobb lenne Putyin ,mint a nyugati rémálom,!!!!

- Értelmetlen, meggondolatlan, Önhöz nem méltó, buta beszólás! Az orosz addig nem megy ki amíg el éri a célját: UKRAJNA SEMLEGESSÉGET! EZ ÉRTHETŐ? AZ UKRÁNOKAT KELL

- FELSZÓLÍTANI A BÉKÉRE! AZ ÉRTELMETLEN ELLENÁLLÁS, A HIÁBAVALÓ CIVIL, KATONAI, ANYAGI ÁLDOZATOK AZONNALI MEGSZÜNTETÉSÉT!! NEKEM KELL EZT MAGYARÁZNI !? SZOMORÚ!TÖRÖLJE SÜRGŐSEN!! Már Márky Zay is megköszönte posztját! Bravó!!

- Én már törlöm is önt. Pá pà. Át ált Mzp hez?

- amúgy meg ha így belecsapott a lecsóba. Hajrá Putyin! Z !

Persze érkeztek azért megértőbb kommentek is: Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltje úgy fogalmazott: „Örülök Zsolt, hogy Orbán Viktorral szemben felébredt a lelkiismereted. Sohasem késő.” Rajta kívül a Momentum több politikusa is kifejezte egyetértését Németh posztjával, köztük a körzetében ellene induló Tóth Endre is:

Kedves Zsolt, örülök, hogy le merted írni az ‘56-os forradalom egyik jelmondatát, de úgy látom, a követőid nagy része épp most ábrándul ki belőled. Ilyen az, mikor 12 év kormánypárti orosz propagandája visszanyal.

 

És a számok nevű oldalának a kommentje is álljon itt:

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató