2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Mától kijelenthető: Makizaj pszichopata

Nem tudjuk, hogy mi játszódhat a baloldal miniszterelnök-jelöltjének fejében, de kezdünk aggódni az egészségért. A kapitány ugyanis magán telefonszámáról hívta fel ma délelőtt Deák Dánielt, és kijelentette az elemzőnek, hogy a Telex hazudik! Mindezt egy olyan cikk kapcsán, amelyben a portál véletlenül igazat mondott.

Szürreális jelenetről számolt be Facebook-oldalán Deák Dániel, a XXI. Századi Intézet elemzője. Bejegyzésében arról ír, hogy szombat délelőtt telefonhívást kapott Márki-Zay Pétertől, amelyben közölte, hogy “Telex.hu róla készült fact-check cikke, amelyben helyreigazították őt, az hazugság!”

Tegnap portálunk a hivatalos Facebook-oldalunkon az alábbiakat írta:

Hello!

Azt figyelgettük ma Makizaj élő videójában, hogy volt vagy 10 nem oda illő epizód ami kipattant ajkai közül. Olyan érzés volt, mintha a csávó az utolsókat rúgná. Rottyon van Maki. Hadar, megakad, belassul a beszéde, és ez váltakozik. Ami ma feltűnő volt, hogy ami az agyában lehet ennek a szerencsétlennek, elkezdte széjjel feszíteni a száját. Csak leírtuk, és megyünk is tovább.
Hello

(Ha van esetleg pszichológus olvasónk, írja meg nekünk a tanulmányát erről a f.szról, és lehozzuk cikkben)

 

Erra ma maga bizonyítja észrevételünket:

Igen, szó szerint azt mondta, hogy a Telex hazudik!

Emlékezetes: ebben a cikkben is megírták, hogy Márki-Zay állításaival ellentétben valójában a magyar kormány se katonákat, se fegyvereket nem küld Ukrajnába!

Az az abszurd az egészben, hogy mindeközben pont Márki-Zay erősítette meg ismét egy lakossági fórumon, hogy ő bizony fegyvereket küldene Ukrajnába.

Gyurcsány Ferenctől és az egész baloldaltól kérdezem: mi zajlik itt? Miért engem hivogat ezzel szombat délelőtt (15 nappal a választás előtt) Márki-Zay Péter?
– írta bejegyzésében az elemző.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató