2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Kadirov Zelenszkijnek üzent: Fordulj Oroszország felé, és úgy vonulsz be a történelembe, mint egy béketeremtő, aki megmentette a népét

A csecsen vezér ismét a közösségi oldalon üzent az ukrán komikusnak, még egy videót is mellékelt róla...

Ezt írja Ramzan Kadirov:

Zelenszkij!

A hírszerző szolgálatok azt tanácsolták neked, hogy menekülj el Ukrajnából?Ilyen tanácsokat nem kívánhatsz egy ellenségnek sem, mondom irónia nélkül. Más szóval, azt tanácsolták, hogy elsőként menekülj el a süllyedő hajóról.

Inkább hallgass arra, amit a szomszédos országok vezetői tanácsolnak: tisztítsd meg Ukrajnát Oroszországgal együtt a különféle csőcseléktől, Bandera-tagok, neonácik, azovisták, úgynevezett iszkleristák, vahabiták és a Közel-Keletről bevándorolt terroristák formájában, majd építsenek közösen egy szélsőségektől mentes államot, ne legyen többé amerikai és NATO-báb, legyen erős akaratú, saját vasakaratú elnök a maga vasakaratával. Láthatjuk, hogy nem érted a teljes helyzetet, ezért érts egyet Vlagyimir Putyin elnök minden javaslatával, találkozz vele, és végül békésen oldd meg ezt a kérdést. Vlagyimir Vlagyimirovics feltételei kölcsönösen előnyösek és produktívak. Vegyük észre, hogy Vezetőnk mindig támogatja azokat az országokat, amelyek a Nyugat piszkos politikájának áldozatává váltak, és stratégiai szövetségesekké teszi őket. Ukrajnát is támogatni fogja.

Ha nem akarsz úgy bevonulni a történelembe, mint olyan elnök, aki gyenge jelleme és rövidlátása miatt nem tudott megbirkózni a belső fenyegetésekkel és a külső felbujtókkal, az ország problémáival és az idegen nyugati ideológiával, akkor az ilyen tanácsadókat hazaárulónak kell titulálnod. Nem helyénvaló, hogy egy ilyen főparancsnok először a harcoktól több száz kilométerre lévő óvóhelyeken rejtőzködjön, majd szégyenletes módon elhagyja országát és népét. Nem szégyen elveszíteni a bátorságot Európában. De a való életben az embernek a végsőkig embernek kell maradnia.

Okos gyereknek tűnsz, mi lett belőled mostanra? Ne hagyd, hogy teleszivattyúzzák az agyadat kilátástalan ötletekkel - használd a józan eszedet! Fordulj Oroszország felé, és úgy vonulsz be a történelembe, mint egy béketeremtő, aki megmentette a népét.

Ha aggódsz az életedért, kész vagyok megkérni Vlagyimir Vlagyimirovicsot, hogy adjon menedéket a Csecsen Köztársaságban. Ne félj, megmentjük az arcodat. És ami a legfontosabb, SENKI sem fog megtalálni!

Egyébként a világközösség így lát téged a nyilatkozataid után - mint a videóban. Térj észhez!

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató