2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

FeGyőr kormányt és korszakot váltana: Plakátautókkal keményít be a moslék

Elvisszük mindenhova a változás hírét – mondta Fekete-Győr András, a Momentum bukott elnöke.

Harminc, úgynevezett „plakátautóval” egy „utolsó körös mozgósításba” kezd az Egységben Magyarországért a jövő héten esedékes országgyűlési választások előtt – jelentette be Fekete-Győr. A témában rendezett sajtótájékoztatón a párbeszédes Tordai Bence és a DK-s Bősz Anett is megjelentek.

Fekete-Győr azt mondta: a jövő héten nem csupán kormányt és rendszert, hanem korszakot is vált Magyarország.

Tőle ezután Tordai Bence vette át a szót, aki azt mondta, a következő kilenc napban eldől a sorsunk, így most „az életünk hajrája” zajlik. A mérhetetlen Párbeszéd ügynöke szerint a választás harminc billegő körzetben fog eldőlni, ezért az ellenzék is ezekbe a körzetekre csoportosítja át az erőit.

Tordai szerint a Fidesz és az ellenzék közti harc egy epikus csata lesz, Dávid és Góliát harca. Ezután a közismert sok lúd disznót győz mondással búcsúzott, hozzátéve, hogy ezt a disznót sok lúd akarja legyőzni.

A DK-s Bősz Anett arról beszélt, hogy a hátralévő napokban legalább három embernek kell elmondani azt a három üzenetet, ami most a legfontosabb. Azt, hogy Orbán Putyin embere, hogy Orbán nem tudja megoldani a megélhetési válságot, és azt, hogy míg Orbán van hatalmon, addig hazánk nem jut hozzá az uniós helyreállítási pénzekhez.

A szélsőliberális Bősz szeirnt ők a stabilitás és a béke kormányát akarják megalakítani.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató