2024. február 25. - Géza
EUR : 388.81
USD : 359.44
Időjárás ikon13°

Egykori DK-s képviselő a kokainügyről: Gyurcsány Ferenc léptesse vissza Szabó Tímeát!

Szabó Tímea botrányai csak gyengítik a baloldalt, a helyes döntés az lenne, ha Gyurcsány Ferenc DK-elnök visszaléptetné őt – nyilatkozta Óbuda-Békásmegyer másik baloldali országgyűlési képviselő-jelöltje, Rózsa László Péter az Origónak.

Hetek óta Szabó Tímea botrányaitól hangos a média, de arra sosem gondoltam volna, hogy kokain… Ez gyalázat

– így kommentálta az Origo megkeresésére a Szabó Tímeával, óbuda-békásmegyer DK-jelöltjével kapcsolatos legfrissebb leleplező információkat Rózsa László Péter, aki a Valódi Demokrata Párt országgyűlési képviselőjelöltje a kerületben.

Mint ismeretes, az Anonymus által nyilvánosságra hozott újabb hangfelvétel azt bizonyítja, hogy kokainbizniszből származó pénzből finanszírozhatják a baloldali Szabó Tímea kampányát. A hangfelvétel szerint Marbelláról érkezik a pénz a baloldali háttéremberekhez; „kanyaronként” 300-400 millió forintról van szó.

Rózsa László Péter kijelentette:

Gyurcsány Ferenc DK-elnöknek ezek után haladéktalanul vissza kellene léptetnie Szabó Tímeát, mert az csak gyengíti a baloldalt. Azt gondolom, hogy ez helyes, tiszta lépés lenne Gyurcsány Ferenctől

– szögezte le a képviselőjelölt, aki egyébként a közelmúltban kilépett a DK-ból. A lap kérdésére, miszerint kilépésének lehetett-e köze ahhoz, hogy sejtett valamit a kétes kampányfinanszírozási ügyletekből, azt válaszolta: semmiről nem volt tudomása, egészen más okból döntött a kilépés mellett.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató