2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Az utolsó napokban próbálhatja meg “meghekkelni” a választást az ellenzék

A Promenad24 értesülései szerint az  április 3-i választás előtti napokban akarják befolyásolni a voksolást Márki-Zayék. A protál úgy értesült tízmilliókat költenek majd el a közösségi médiában, hogy hazugságokat terjesszenek el a Fideszről. A hajrára tervezett gigakampány hátterében Bajnai Gordon volt kormányfő és titokminisztere, Ficsor Ádám amerikai hátterű adathalász cégcsoportja rejtőzik. A baloldal titkos és megkérdőjelezhető tisztaságú manővere az egekbe emeli a választás tétjét, a Fidesz győzelméhez a nemzeti tábor valamennyi támogatójának, szimpatizánsának az urnákhoz kell járulnia vasárnap.

Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt és csapata az amerikai hátterű DadAdat cégcsoport segítségével arra készül, hogy az utolsó napokban meghekkelje az április 3-i választást. A választók befolyásolása céljából a vasárnapig több tízmillió forintot fognak elkölteni csak a közösségi médiában arra, hogy hazugságokat terjesszenek a Fideszről és a fideszes politikusokról.

Márki-Zay maga ismerte el, hogy Bajnai Gordon és Ficsor Ádám amerikai kapcsolatokkal bíró, egyébként rendkívül zavaros pénzügyi hátterű adathalász agytrösztje segíti a választási kampányát. Az is kiderült, hogy a DatAdat nemcsak szupertitkos, csúcstechnológiát képviselő módszerekkel gyűjti a magyar internetezők, így a vásárhely-makói választókerületben élők személyes adatait, de azokat külföldre viszi, ott kezeli, azaz külföldön „profilozza” a magyar választókat. Márki-Zayék Bajnaiékkal, Ficsorékkal és az amerikaiakkal hetek óta arra készülnek, hogy a közösségi médiás hazugságcunamijukkal az utolsó pillanatban billentsék át a választást a baloldal javára –emlékeztet a Promenad24.

Ami a DatAdat célkitűzését illeti, Patrick Frank tájékoztatási igazgató így fogalmazta meg: „minél többet tanulni az emberről, hogy át tudd fordítani”. Márki-Zay, Bajnaiék és az amerikaiak tehát azért halásszák le az világhálóról, és elemzik titkos módszerekkel külföldön a magyar emberek személyes adatait – azok tudta és beleegyezése nélkül! –, hogy a kampányhajrában „át tudják őket fordítani”.

Ne legyen kétségünk, „null-huszonégyben” ezen mesterkednek vasárnapig! A jogilag erősen megkérdőjelezhető adatgyűjtésről Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója a Hír TV Párbaj című műsorában azt mondta: egyértelműen a választásba való beavatkozásról van szó. A titkos eszközöket az utolsó napokban vetik majd be Márki-Zayék, hogy meg tudják változtatni a jelenlegi helyzetet, és bizonyos csoportokat mozgósítsanak, másokat pedig demobilizáljanak.

Fodor Gábor, az SZDSZ és a Liberálisok korábbi elnöke, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója is elismerte a Párbajban, a Bajnai Gordonhoz és Ficsor Ádámhoz köthető cégek arra törekednek, hogy valamilyen módon a szavazás előtti utolsó pillanatban befolyásolják a választókat, aminek következtében azok nem tartalmi ismérvek, személyes meggyőződés alapján, hanem – Márki-Zayék reményei szerint – hasraütésszerűen, hangulatszerűen húzzák be az ikszet.

A Promenad24 értesülései szerint ennek érdekében a titkosan összegyűjtött adatok felhasználása révén a következő napokban központi politikai lejárató és gyűlölettartalmakkal, a Fideszt és a fideszes politikusokat gyalázó hazugságáradattal és személyre célzott üzenetekkel próbálják meg befolyásolni a vásárhelyiek, a makóiak és a választókerület többi településén élő emberek véleményét. A cél, hogy akit Márki-Zayék akarnak, azt távol tartsák a választástól, másokat meg pont, hogy a részvételre ösztönöznének. Mindezt személyre szabott, célzott üzenetekkel érnék el. A Bajnaiék által ehhez a manőverhez leszállított amerikai fejlesztésű mesterséges intelligencia segítségével már több jobboldali vezetésű országban avatkoztak be korábban a politikai folyamatokba a baloldal javára – hívták fel rá a figyelmet a portál forrásai, mindenkinek résen kell tehát lennie.

Ami a magyar baloldalt illeti, maguk fogalmazták meg: életük hajrájára készülnek, ami arra utal, hogy Márki-Zayék minden eszközt be fognak vetni a választás meghekkeléséért. Ne legyenek illúziónk, ahol akár 200 millió forint is rendelkezésre áll Facebook-hirdetésekre és több száz millió a mindent elborító gusztustalan plakáttengerre, ott minden, a jogszerűség határán egyensúlyozó vagy azon átbillenő módszert be fognak vetni.

A baloldal arra készül, hogy a következő napokban hazugságokkal árassza el a közösségi médiát, átverje a vásárhelyi, a makói és a körzet további településén élő polgárokat, az ellenzék melletti szavazásra buzdítsa őket; s ezzel az utolsó pillanatban akarják megfordítani a választás menetét. A baloldal titkos és megkérdőjelezhető tisztaságú manővere az egekbe emeli a választás tétjét, a Fidesz győzelméhez a nemzeti tábor valamennyi támogatójának, szimpatizánsának az urnákhoz kell járulnia vasárnap!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató