2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Dibusz Dénes: Előre kell mennünk! (Videó)

Dibusz Dénes a 888.hu-nak adott interjújában jelentette ki, hogy a fejlesztéseket és a fejlődést látva, amit az elmúlt években nyomon tudott követni, nyilvánvaló, hogy a sportolók számára az az optimálisabb, ha a jelenlegi kormány nyeri a választást. A sportoló később egy videóbejegyzésben jelentette ki, hogy a Fidesz-KDNP-re szavaz a vasárnapi választáson.

A fejlesztéseket és a fejlődést látva, amit az elmúlt években nyomon tudtam követni, nyilvánvaló, hogy a sportolók számára az az optimálisabb, ha a jelenlegi kormány nyeri a választást – nyilatkozta Dibusz Dénes, a Ferencváros és a válogatott kapusa a 888.hu-nak adott interjújában. A sportoló szerint az egyértelmű, hogy kiélezett küzdelem várható vasárnap, de bízik benne, hogy a kormánypártok felülkerekednek az ellenzéki összefogáson. 

Dibusz arra is kitért, hogy a jelenlegi kormány nagy áldozatokat hozott a labdarúgás érdekében, s komolyan támogatja a sportot, a sportágat. Ezáltal ezzel az ő életét is segíti.

Bízom abban, hogy mi is a szereplésünkkel – mind a válogatottal, mind a Fradival – tudjuk bizonyítani ennek létjogosultságát

– fogalmazott, hozzátéve, hogy ha a baloldal nyerné a választásokat, akkor valószínűleg ők másként állnának a sporthoz. Mint mondta a kampányban személyesen is kiáll  Böröcz László képviselő mellett, akivel azonos értékrendet vall. Dibusz Dénes később a Fidesz által közzétett kampányvideóban is szerepelt:

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató