2023. március 31. - Árpád
EUR : 380.98
USD : 350.39
Időjárás ikon18°

Márki-Zay kampányfőnöke beismerte, hogy amerikaiak segítik a baloldal kampányát

Durva támadás alatt a magyar demokrácia. A baloldal már nem is titkolja, hogy külföldi segítséget vesznek igénybe a vasárnap esedékes választás befolyásolásához, legutóbb egyenesen Márki-Zay kampányfőnöke jelentette ki, hogy a már-már kommunista  demokrata politikus, Bernie Sanders kampányfőnök-helyettese és egyik field managere segíti az ellenzéket.

A Partizán meglátogatta az ellenzéki összefogás kampányát a hajrában, és először beszéltek Zaránd Péterrel is, az Egységben Magyarországért kampányfőnökével – számolt be cikkében a 444.hu. A portálon azt írják: Gulyás Márton megkérdezte, milyen amerikai tanácsadók segítik az ellenzéket, amire Zaránd elmondta, hogy a volt amerikai demokrata elnökjelölt-jelölt, Bernie Sanders kampányfőnök-helyettese és egyik field managere segíti az ellenzéket főleg tanácsadással, elemzéseket és napi, illetve heti jellegű kommunikációs tanácsadást végeznek.

A cikk alapján tehát kijelenthető, hogy a Mandiner információi helyesnek bizonyultak, amikor arról írtunk, hogy a baloldal kampányában külföldi befolyásolási elemek is tetten érhetőek, illetve Márki-Zay Péter országjárását amerikaiak is kísérik.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató