2022. május 16. - Botond, Mózes
EUR : 384.08
USD : 369.02
Időjárás ikon25°15°

Márki-Zay sajtófőnöke kitálalt: ez egy elmebeteg őrült

Jeszenszky Zsolt a Politikai Hobbistában arról beszélt, Péterfi Juditnak ki kellene állnia a nyilvánosság elé, és elmondani, milyen a viszony valójában közte és Márki-Zay Péter között - írja a Bennfentes.

A nemrégiben Márki-Zay Péter sajtófőnöki posztját elvállaló Péterfinek nem csak szűk, baráti körben kellene panaszkodnia.

Az egész országnak el kellene mondania: rettegnek, hogy

Márki-Zay személyében egy őrült elmebeteg kerülhet hazánk élére, és riadtan nézik, hogy ők emögé az őrült elmebeteg mögé álltak be, aki semmilyen javaslatot nem fogad meg, és csak megy a saját, küldetéstudatos feje után.

Az egész csapaton - de Péterfi Juditon különösen - látványosan úrrá lett a rettenetes letargia Márki-Zay miatt, akit egy bolond őrültnek, egy monomániás elmebetegnek tartanak.

Mivel Péterfi sem idegileg, sem fizikailag nem bírja ezt, ezért nem csak Magyarország, de a saját maga érdekében is meg kellene szabadulnia ettől a tehertől, és elmondani az igazságot.

Jeszenszky Zsolt arra kérte Péterfi Juditot,

ne csak a stábnak, ne csak szűk baráti körben panaszkodjon, hanem az egész ország, a nyilvánosság elé is álljon ki, és ezzel tegyen olyan óriási szolgálatot

Magyarországnak, amivel egyben hatalmas respektet is kivívna magának.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató