2022. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 385.28
USD : 366.65
Időjárás ikon22°

Szijjártó Péter: Sorsdöntő a mai választás

Sorsdöntő ez a parlamenti választás, hiszen háború vagy béke kérdésében hozhatnak döntést a magyar emberek – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Dunakeszin.
Szijjártó Péter azt követően nyilatkozott a közmédiának, hogy leadta voksát.


 
Kifejtette: van 13 óra arra, hogy eldönthessük, hogy Magyarország az elkövetkezendő években békében és biztonságban élhet-e, vagy megkockáztatjuk a belesodródást a háborúba. A baloldal világossá tette az álláspontját: ha ők kormányoznának, akkor Magyarország bizony belekavarodna a szomszédban zajló háborúba, az azonban nem a mi háborúnk, nekünk ebből a háborúból ki kell maradni– magyarázta.

Hangsúlyozta: a jobboldal garantálja a békét és a biztonságot a következő évekre, garantáljuk, hogyha mi folytatjuk a kormányzást, akkor Magyarország nem fog belesodródni ebbe a háborúba.

Szijjártó Péter a gyermekvédelmi népszavazással kapcsolatban közölte: szeretném, ha meg tudnánk védeni a gyermekeinket. Senki nem gondolhatja, hogy jobban ismeri a gyermekeinket, mint mi magunk, a szülők, és nincs olyan NGO, nincs olyan LGBT-szervezet, amely többet tudna a gyerekeimről, mint én magam, vagy jobban ismerné a gyerekeimet.

Kiemelte: „nekünk szülőknek jár a kizárólagos jog, hogy rendkívül érzékeny kérdésekben mi magunk beszélhessünk a gyermekeinkkel, mi magunk nevelhessük őket, és ezt a jogot nem vagyunk hajlandóak feladni”.

(Hirado.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató