2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Makizajt rettenetesen megtörte a vereség: "Ha nélkülem megy tovább az összefogás, ahhoz is sok sikert kívánok!"

A Blikknek picsogott az ellenzék bukott messiása.

Elmondta, hogy egyelőre a számlák és iratok rendezésével foglalkozik, de nem tartotta kizártnak, hogy a hatpárti összefogás immár nélküle működik tovább.

Hozzátette, hogy

a fiatalokra vagyok különösen büszke, főként az ő inspirálásukra egy pártot készülünk felépíteni, ebben dolgozhatunk közösen tovább.

Kérdezték a vallásról is, ezt válaszolta: Bár rettenetesen megtört a vereség, egyelőre nem éreztem szükségét annak, hogy külön félrevonuljak.

Beszélt a vereség okairól is:

Nekem rendkívül tiszta a lelkiismeretem, nem hiszem, hogy bárki más többet tett a remélt győzelemért. Mindent felépítettünk négy év alatt, egy komplett modellt, mégpedig a 2018-as választási vereségből kiindulva. Nem csak én egyedül, az egész komoly közösség volt, a pártok összefogásáról szólt. Senki másnak sem sikerült volna. Persze nem akarom elhallgatni a hibáimat sem. Az én stílusom nem a félremagyarázhatatlan üzenetek világa, sok nyilatkozatomból könnyű volt kiválogatni azokat, amelyekre fel lehetett építeni a hazugságokat.

Az összefogás jövőjéről pedig ezt mondta:

Ha a parlamenti munkát választanám, ott is csak egy egyszerű képviselő lennék. A hat párt munkáját ezután is érdeklődve figyelem. Ha nélkülem megy tovább az összefogás, ahhoz is sok sikert kívánok!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató