2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Biden már megint nem tudta, hogy milyen rendezvényen van (Videó)

Az Amerikai Egyesült államok első embere megint kóvályog, mint gólyafos a levegőben.

Miközben a fősodratú médiában az orosz elnökről, Putyinról írják, hogy beteg az amerikai elnök azt sem tudja, merre van arccal előre...

Obama alelnöke vagyok - mondta Joe Biden

Barack Obama kedden öt év után először tért vissza a Fehér Házba. A korábbi elnök beszédének megkezdésekor Joe Bidenre "alelnökként" hivatkozott. 

Persze csak poénból...

"Ez egy vicc volt" - mondta Obama, miközben a jelenlegi elnök és a jelenlegi alelnök, Kamala Harris is mellette állt.

Obama ezután megölelte Bident.

"Ez az egész fel volt építve. Az én elnököm, Biden. Harris az alelnök" - tette hozzá.

A keleti teremben tartott beszédének kezdetén Obama azzal viccelődött, hogy "hallottam, hogy a jelenlegi elnök néhány változtatást eszközölt, mióta utoljára itt jártam. Úgy tűnik, a Secret Service ügynökeinek mostantól repülős szemüveget kell viselniük. A haditengerészeti étkezdét felváltotta egy Baskin Robbins. És egy macska szaladgál itt. Garantálom, hogy Bo és Sunny (Obama kutyái - a szerk.) nagyon nem örült volna ennek."

Amikor Biden átvette a szót, szintén poénosra vette

"A nevem Joe Biden, és én Barack Obama alelnöke vagyok".

Majd ezt követően komolyabban szólt Obamához: "Üdvözlöm újra a Fehér Házban, ember. Olyan érzés, mint a régi szép időkben."

Tegyük hozzá, hogy ez egy szépen felépített show volt, mivel tudjuk jól, Biden képes hasonló blődségeket beszélni. Hasonló bakikba már számtalanszor beleszaladt...

Mielőtt aláírta volna az egészségügyről szóló új rendeletét, Biden így viccelődött: "Barack, hadd emlékeztesselek, ez egy forró mikrofon".

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató