2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Hadházy: Hívja vissza képviselőit az ellenzék a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumából

Az ellenzéki képviselő szerint a három tag kuratóriumi tagságának egyetlen célja éppen az, hogy a média demokratikus ellenőrzésének látszatát fenntartsa.
Hadházy Ákos ellenzéki parlamenti képviselő azt javasolta legújabb Facebook-bejegyzésében, hogy a DK, a Jobbik és az MSZP azonnal vonják vissza embereiket a „Közszolgálati Közalapítvány” kuratóriumából. 

Ha kicsit is komolyan gondoljuk, hogy nem akarjuk díszellenzékként legitimálni ezt a piszkos rendszert és meg akarunk küzdeni a propaganda ellen, akkor a három díszpintyet azonnal visszahívják a pártok

– írja posztjában az ellenzéki politikus, aki szerint a három tag kuratóriumi tagságának egyetlen célja éppen az, hogy a média demokratikus ellenőrzésének látszatát fenntartsa. Hadházy megítélése szerint eddig is vállalhatatlan volt, hogy ott voltak, de „a következő napokban igazán létfontosságú, hogy kimondjuk: vége az áldemokráciának". 

 

A három pártkáder búcsúzzon el egy kamu állástól!

– kéri határozottan a honatya, aki nagy szégyennek tartja, hogy a kuratórium elnökének, Balogh László volt MDF-es képviselőnek semmilyen diplomája nincsen. 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató