2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

USA legkeményebb politikus asszonya: nevezzük a demokratákat a pedofilok pártjának!

Az Egyesült Államok kongresszusi képviselője, Marjorie Taylor Greene - akit már a Twitterről is letiltottak - nagyon keményen nekiment a demokratáknak: a pedofilok pártjának nevezte őket.

A Real America's Voice Prime Time with Dr. Gina Loudon című műsorában Greene azzal vádolta Mitt Romney, Lisa Murkowski és Susan Collins GOP-szenátorokat, hogy "pedofilpártiak", mert bejelentették, hogy megszavazzák Joe Biden elnök legfelsőbb bíróságra kiválasztott bírójának megerősítését.

"A demokraták a pedofilok pártja, a demokraták a Disney hercegnő-ragadozók pártja"

- mondta Greene.

"A demokraták az általános iskolai tanárok pártja, akik megpróbálják átnevelni az általános iskoláskorú gyerekeket, és meggyőzni őket arról, hogy más neműek. Ez az identitásuk pártja, és az identitásuk a legundorítóbb, leggonoszabb, legszörnyűbb dolog, ami az országunkban történik - tette hozzá.

"Nem is érdekel, hogy Murkowski, Collins és Romney megsértődnek-e, de remélem, hogy az államukban az emberek felhívják őket, hogy pedofilpártiak, és Ketanji Brown Jacksonra szavaznak" - folytatta Greene. "Mert én ezt abszolút visszataszítónak tartom, és szerintem a legtöbb ember is így gondolja"."

Ketanji Brown Jackson


Az a vád, hogy azok, akik Jacksont támogatják, "pedofilpártiak" abból ered, hogy túlságosan engedékeny néhány bíró, a szexuálisan zaklatott gyermekek ügyében rendre enyhe ítéleteket hoznak. 

Egy 2017 augusztusi videóban Greene elmondta, hogy "egyszer az életben van lehetőség arra, hogy a sátánimádó pedofilok globális összeesküvését elkapjuk".


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató