2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Mérő László: milliárdos összeg ment el arra a baloldalon, hogy bebizonyosodjon, senki nem csal a választáson

Mérő László matematikus az ATV Egyenes beszéd című műsorában ismerte be, hogy több  százmilliós, sőt milliárdos összeg ment el arra a baloldalon, hogy bebizonyosodjon, senki nem csal a választáson. Az ismert ellenzéki szavazatszámlálónak ment el Sárazsadányba, ahol megdöbbenve tapasztalta: nem a vidékiek agya van átmosva, hanem “az ő pesti agyuk”.

Mérő László a baloldaltól meglepő beismerést tett az ATV műsorában, ahol nagyjából minden liberális narratívát megcáfolt a választás kapcsán, elsősorban kijelentette, hogy a Fidesz azért nyert, mert jobb volt, mint a baloldal, de kitért arra is, hogy nem a vidékiek agya van átmosva, hanem a pestieké, akik azt hitték, hogy vidéken csak agyatlan, fogalmatlan emberek vannak, ahogy az sem igaz, hogy a vidéki emberekhez csak a “kormánypropaganda” jut el. Ott is hallatszik, amit a baloldal mond, csak kiderült, hogy nem volt olyan mondanivalója az ellenzéknek, ami megszólította volna a szavazókat.

Most sok százmillió forintos értéket lőttünk el a semmibe. Sok százmillió forintos értéket arra pazaroltuk el, hogy meggyőződjünk róla, hogy ott a szavazófülkékben nincs csalás. Ezt tudhattuk volna előre, ha egy icipicit megbízunk, és elhisszük azt, amit látunk. Ezt a pénzt, lelkesedést és energiát szánhattuk volna arra is, hogy kitaláljuk, hogy mi mondanivalója legyen az ellenzéknek, ami sokakat vonzani tud. Ehelyett arra szántuk, hogy ezt a butaságot, hogy el van csalva a választás, megcáfoljuk

 

– fogalmazott Mérő.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató