2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Josh Hammer: Magyarország büszkén védi nemzeti szuverenitását az EU birodalmi törekvéseitől

Orbán Viktor és pártja annak ellenére aratott elsöprő győzelmet a „kommunistáktól az antiszemita fasisztákig mindenkit felölelő ellenzék” felett, hogy a nyugati liberális média és a Soros-szervezetek mindent megtettek a kormány lejáratása érdekében – írja a Spectatorban Josh Hammer, akinek cikkét a hirado.hu szemlézte. A szerző szerint egy büszke nemzet azért küzd, hogy megvédje hagyományait a liberális birodalmi törekvésektől, ennek pedig a legjobb példája Magyarország, amely önérzetesen óvja nemzeti szuverenitását Brüsszel nemzetek feletti szuperállam-építési terveitől.
Josh Hammer a The American Spectatorban arra kérdésre is kereste a választ, hogy ki dönt a nemzetállamok sorsáról.

Ha körülnézünk a világban, akkor a válasz egyértelmű: a döntés az emberek kezében van

– írja Josh Hammer. A Newsweek publicistája és szerkesztője szerint a szuverenitás megőrzésének és visszaszerzésének kérdésében Franciaország, Ukrajna és Izrael közelmúltbeli vagy folyamatban lévő példái mind tanulságosak, ám nem véletlenül kezdi mind közül a magyarországival: az április 3-i választások eredménye szerinte az egyik legújabb és egyben legtanulságosabb precedens a sorban.

 
A BÜSZKE NEMZET

Orbán Viktor és „nyakas” nemzeti konzervatív pártja annak ellenére aratott elsöprő győzelmet a „kommunistáktól az antiszemita fasisztákig” minden kormányellenes erőt integráló ellenzék felett, hogy a nyugati liberális média és a Soros György által finanszírozott szervezetek hosszú évek óta kampányoltak az antidemokratikusnak bélyegzett kormánypárt lejáratása érdekében.

Az a büszke nemzet, amelyik küzd azért, hogy megvédje tradícióit és hagyományait a liberális birodalom mindent elsöprő kezétől. Ennek pedig a legjobb példája Magyarország, amely büszkén védi nemzeti szuverenitását az Európai Unió birodalmi törekvéseitől

– hangsúlyozza a szerző.

Az amerikai Newsweek véleményrovatának szerkesztőjeként Josh Hammer februárban Budapesten járt, és az itt tapasztalt élményeiről számolt be a lapjában. Akkor azt írta, Magyarország, amely „az elmúlt fél évtizedben méretét meghazudtoló szerepet játszott az amerikai konzervatívok tudatában”, és még számtalan tanulságot rejt a jobboldali amerikaiak számára. Úgy vélekedett, hogy Magyarország és más hasonlóan gondolkodó európai nemzetek, például Lengyelország, jól megtanulták, hogy nem lehet az „élni és élni hagyni” elvére hivatkozva védekezni az EU berlini és brüsszeli liberális főurai előtt.

Az olyan tradicionalista nemzetek, mint Magyarország és Lengyelország, csak úgy tudnak visszavágni az EU-nak a jóról, az igazról és a szépről alkotott progresszív, globalista elképzeléseivel szemben, ha saját konzervatív, nacionalista elképzeléseik formájában pozitív ellenpontot kínálnak a jóról, az igazról és a szépről

– fogalmazott korábban Josh Hammer.

Forrás: PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató