2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Orbán így mondott köszönetet Gyurcsánynak - Videó

Somogyi András humorista YouTube-oldalára tölt fel szellemes videókat hazai politikusról. A legutóbbi áldozat Gyurcsány Ferenc volt, akinek a választás utáni első képzelt napját követhettük végig. Somogyi videóinak alapeleme a taxi, amelybe beszáll az eljátszott politikus, itt sem történt másképp, a DK elnöke április 4-i útját követhetjük végig egészen onnan, hogy elbúcsúzik Dobrev Klárától, míg megérkezik, közben elfogy némi ital. 

Somogyi András nem áll le a paródiavideóival a választások után sem, továbbra is folyamatosan tölti fel YouTube- és Facebook-oldalára a képsorokat, ahol vezető politikusok taxiútjait követhetjük végig. A legfrissebb videóban Gyurcsány Ferenc személyében tündököl a humorista, a DK elnökét Dobrev Klára rakja be a taxiba, aki, ahogy elindul az autó, már nyúl is a zakózseb felé, ahonnan gyorsan elő is varázsol egy rakétát.

ott egy másik plakát, ami szerint maga veszélyes, tényleg veszélyes?

Hát, én biztos, hogy nem, de ott van az a másik, a Márki-Zay! Na, az veszélyes volt, mikor mikrofont adtak a kezébe

– zajlik a párbeszéd az autóban.

Somogyi Gyurcsány alakjába bújva beszélt Jakab Péterről is, akiről azt mondta, az összefogás alatt alig bírta ki, hogy ne buzizzon és ne zsidózzon és most, hogy vége a választásnak, újra lehet önmaga.

Eldobhatja a parizert is

– jelentette ki.

A videó egyik fénypontja, mikor Gyurcsányt felhívta Orbán telefonon és megköszönte neki a munkát, amiért a Fidesz rekordgyőzelmet aratott.

Szia, Feri!

Á, Putyin kutyusa! Mi van, Viktor?

Szeretném neked megköszönni az újabb kétharmadot! 

Mi a szar közöm van hozzá?

Nélküled nem sikerült volna! 

Eredj a ‘csába!

– ment a képzelt párbeszéd Orbán és Gyurcsány között.

Somogyi egyik legnagyobb poénja csak ezután jött, amikor Gyurcsány arra a kérdésre, hogy most mit fog csinálni a választás után, azt mondja, hogy igazán ráférne egy kis pihenés, ugyanis elfáradt a kampány során.

Még sosem élveztem a KISZ-vagyont abban az Apró házban

– szólt a zseniális szójáték.

 

(Pestisrácok)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató