2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Bident leszarta egy madár, miközben Putyint szidta (Videó)

Még a madarak sem örültek kedden Iowa államban az amerikai elnöknek - egy madár lekakálta, miközben Biden egy pajtában tartott beszédet.

A madár Biden kék öltönyét egyenesen eltalálta, amikor elkezdte 25 perces beszédét, amelyben az Egyesült Államok 8,5 százalékos éves inflációs rátáját Vlagyimir Putyin orosz elnök ukrajnai inváziójára fogta - nem pedig saját tetteire.

"A családi költségvetés, a tankolás lehetősége, mindezek a dolgok nem függhetnek attól, hogy egy diktátor háborút hirdet és népirtást követ el a fél világon"

- mondta az amerikai elnök.

"Azért vagyok ma itt, hogy arról beszéljek, mit teszünk azért, hogy csökkentsük az amerikai családok költségeit, és hogy a vidéki Amerikát helyezzük a középpontba az olyan jövő építésére irányuló erőfeszítéseinkben, amely Amerikában készül" - mondta Biden pillanatokkal a becsapódás előtt. 

Úgy tűnt, az elnök nem vette észre a fröccsenést közvetlenül az amerikai zászlós kitűzője fölött, és folytatta beszédét.

Miután befejezte beszédét, Biden elvegyült a létesítményben néhány tucat vendégével, akik közül senki sem értesítette őt az öltözékének csúnya kiegészítőjéről.

Biden Putyin ukrajnai invázióját tette felelőssé az árak emelkedéséért, annak ellenére, hogy a fogyasztói költségek már az elmúlt évben is kúsztak feljebb - amiért a kritikusok Biden politikáját és a felpörgetett kormányzati kiadásokat okolják.

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató