2022. július 07. - Apollónia
EUR : 409.98
USD : 400.21
Időjárás ikon27°14°

Az orosz figyelmeztetés ellenére támadtak újra orosz területet az ukránok, ezúttal lakóházakat

Lakóházat ért ukrán támadás az oroszországi Brjanszki területen. Moszkva figyelmeztetése ellenére az ukránok folytatják a szabotázskísérleteket és támadásokat a határmentén.

Hét ember, köztük egy terhes nő és egy gyermek megsérült az ukrán támadás következtében a Brjanszki terület Klimovszkij körzetében – jelentette a TASZSZ orosz hírügynökség a Klimovszkij központi járási kórház felvételi osztályának képviselőjére hivatkozva.

Szerdán figyelmeztette az ukrán felet az Orosz Védelmi Minisztérium, hogy amennyiben folytatódnak az orosz területek elleni szabotázskísérleteket és támadásokat, akkor az Oroszországi Föderáció fegyveres erői csapást mérnek a döntéshozó központokra, beleértve Kijevet is.Várjuk az orosz védelmi tárca reakcióját az ukrán támadásra - írja az Oroszhírek.

“Láttunk szabotázskísérleteket és támadásokat az ukrán hadsereg részéről orosz területen lévő létesítmények ellen. Ha ezek a kísérletek folytatódnak, az Oroszországi Föderáció fegyveres erői csapást mérnek a döntéshozó központokra, beleértve Kijevet is – amitől eddig tartózkodtunk”

– mondta szerdán Igor Konasenkov vezérőrnagy.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató