2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Tragédia: a születése után meghalt Cristiano Ronaldo kisfia

A focista a közösségi oldalán osztotta meg a borzalmas hírt.

Cristiano Ronaldo tavaly novemberben jelentette be, hogy ismét apuka lesz, mert párja Georgina Rodriguez gyermeket vár, ráadásul ikreket. Így hamarosan hatszoros apuka lesz a portugál klasszis.

"Örömmel jelentjük be, hogy ikreket várunk. A szívünk tele szeretettel, alig várjuk, hogy találkozzunk veletek... Amikor apa vagy, az teljesen más érzésekkel jár mint a futball. Nem is tudom leírni, milyenekkel..." – lelkendezett akkor Ronaldo.

A sztárfocista most azonban elképesztő tragédiáról számolt be közösségi oldalán. Az ikrek születése során sajnos komplikációk léptek fel, így a pár fiú babáját már nem tudták megmenteni az orvosok.

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a kicsi fiunk elhunyt. Egy szülő ennél nagyobb fájdalmat nem érezhet. Csak a kislányunk születése ad nekünk reményt és boldogságot ebben a helyzetben. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és az ápolóknak a szakértelmet, a segítséget és a gondoskodást, amit kaptunk tőlük.

Nagyon le vagyunk sújtva a történtek miatt, így mindenkit arra kérünk, hogy tartsa tiszteletben a magánszféránkat ezekben a nehéz időkben.

Kicsi fiunk, te vagy a mi angyalunk. Mindig szeretni fogunk" - írta bejegyzésében a focista.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató