2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

VV Zsolti: Tartok a megtorlástól és attól, hogy mi jön most

A HVG interjújából az is kiderül, hogy tervezi-e elhagyni az országot a választási vereség miatt az influenszer, valamint az is, hogy ismer-e olyan lelkészt, aki elfogadó a homoszexuálisokkal szemben.

A HVG interjút készített Osváth Zsolt influenszerrel, korábban a Való Világ nevű valóságshow szereplőjével. Az influenszerré avanzsált realitysztár hangot adott a választások miatti csalódottságának és megerősítette, hogy a politikai véleménynyilvánításait leszedi a YouTube-ról, valamint azt a vállalását is visszavonta, hogy segít az ellenzéki szereplőknek a tartalomgyártásban.

Állítása szerint a kampány alatt „a legjobb elérést generáló vagy a legjobb sajtóvisszhangot kapó anyagokhoz” neki is köze volt.

Osváth többek között azt is elárulta, hogy

„a mostani azonban a negyedik kétharmad, és én ebbe most egy kicsit belehaltam.

Több millió forintot buktam azért, mert kinyitottam a számat, és ellenzéki véleményt nyilvánítottam. Szponzorok fordultak el tőlem, barátok, rokonok” – sorolta.

A továbbiakban kifejtette, mi az oka annak, hogy elfordult a politikától:

„Nekem van egy éttermem, emberek megélhetéséért felelek, van egy szerelmem, családom, vállalkozásom, számítanak rám a kollegáim, és nem fogok mindent kockára tenni azért, hogy négy év múlva kapjunk megint egy kétharmadot. Mondhatom persze, hogy nekem elveim vannak, de a hónap végén nem tudom azt mondani a kollégának az étteremben, hogy az elveimből fizesd be a villanyszámlát.

Tartok a megtorlástól és attól, hogy mi jön most. Hogy miként fognak elővenni.

Én bízom benne, hogy nem akar belőlem senki mártírt csinálni, és ezért békén hagynak, de láttuk már ennek az ellenkezőjét is” – jegyezte meg.

A HVG arról is megkérdezte, hogy a baloldal választási veresége miatt élettársával tervezi-e elhagyni az országot. Osváth kifejtette, hogy ez attól függ, hogy itthon meg tudják-e valósítani az álmaikat. „Beadjuk az örökbefogadás iránti kérelmünket, a párommal összekötjük az életünket hivatalos formában. Ha sikerül itt családot alapítanunk, akkor én magyar emberként, magyar érzelműként itthon szeretnék maradni” – szögezte le, majd megjegyezte: „Ez egy jó lakmuszpapír lesz. Ha 15 év múlva még itt vagyunk, akkor az azt jelenti, hogy a Fidesz jól csinálta, amit csinált.”

Végül az LMBTQ-ügyek mentén a keresztény egyházak politikához, valamint a homoszexualitáshoz való hozzáállása is szóba került. Ennek kapcsán a lap újságírója megkérdezte: „Ismer olyan lelkészt, aki elfogadó a melegekkel szemben?” Erre Osváth azt válaszolta: „Persze, hát ott van Hodász atya. Rendszeresen beszélünk.”

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató