2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A Volner Párt ellenzi, hogy Ukrajna újjáépítésének költségét a magyar emberekkel fizettessék meg

Volner Párt közleménye

Felháborodással értesültünk az Európai Unió vezetőinek terveiről, melyek szerint Ukrajna újjáépítésének költségeit az uniós államokkal, többek között Magyarországgal fizettetnék meg.

- Ukrajnát nem mi, magyarok állítottuk át Soros-pénzből fizetett NGO-k és nyugati hírszerző ügynökségek közös munkálkodásának eredményeként egy véres puccsal amerikai érdekszférába, hanem az Egyesült Államok és más nyugat-európai hatalmak..

- Ukrajnának nem mi, magyarok ígértünk felelőtlenül NATO-tagságot és Oroszországot fenyegető, katonai csúcstechnikát, hanem az Egyesült Államok és más nyugat-európai hatalmak.

- Ukrajnában nem mi, magyarok támogattuk egy orosz civilek ezreit lemészárló, nyíltan neonáci közösség katonai és gazdasági megerősödését, hanem az Egyesült Államok és más nyugat-európai hatalmak.

- Ukrajnában a magyar és az orosz kisebbséget éveken át súlyos atrocitások érték és ezt az Egyesült Államok és más nyugat-európai hatalmak nemhogy eltűrték, de gazdasági és katonai eszközökkel egyenesen támogatták is.

Semmi nem indokolja tehát, hogy a magyar adófizetőkre terheljék az Egyesült Államok újabb proxyháborújának következményeit. Az Európai Unió gazdasága már most is hatalmas bajban van, erős és tartós recesszió fenyegeti - éppen az amerikai geopolitikai érdekeket kiszolgáló szankciós politika miatt. Az Unió brüsszeli vezetése újabb és újabb, nagy összegű pénzügyi mentőcsomagokat készít elő. A koronavírus okozta gazdasági visszaesés miatt helyreállítási alap jött létre, amelyben becsapták Magyarországot és nem fizették ki a hazánknak járó pénzt. Az energiaválság és az előállt gazdasági problémák és az ukrán újjáépítés miatt újabb hatalmas mentőcsomagok várhatók, ezeken keresztül igyekszik tovább építeni a brüsszeli elit a saját, nemzetek feletti hatalmi gépezetét. Nemet kell rá mondanunk!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató