2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Kadirov szerint Biden mellé kellene tenni egy humanoid robot-kiborgot vagy egy idomított majmot, hogy kezet fogjon vele

A csecsenek vezére kommentálta Biden mutatványát.

Mint ismert, az amerikai elnök folyamatosan a levegőnek nyújt kezet...

Ezt írta Telegramon Ramzan Kadirov:

Ilyen barátokkal és beosztottakkal Bidennek nem kell ellenségeket kívánnia. Miért nem tudnak a Fehér Ház munkatársai segíteni az elnöküknek? Ha azt látod, hogy Biden másodszor is szellemeket üdvözöl, vagy szellemekkel próbál kezet fogni, tegyél oda valami humanoid robot-kiborgot vagy egy idomított majmot - egy orángután vagy egy csimpánz is megteszi -. Hogy a közönség azt higgye, hogy ez volt a célja. Vagy tegyen ki egy nagy, életnagyságú fotót Zelenszkijről. Vagy hozhatsz egy élő Zelenszkijt, és a pódium mellé állíthatod. Ne aggódjon Zelenszkij miatt, ő nem is fog elmenni onnan az amerikai demokráciával való kapcsolat örömétől. 

Rengeteg lehetőség van. És a felvételek, amelyeken az elnök valami kézzelfoghatót ráz, sokkal kevésbé tűnne nevetségesnek, mint az, ahogy Biden másodszor is köszönti a levegőt. Most csak ő nyújtja a kezét, de mi van, ha egy baráti ölelésre vágyik? Mi van, ha a cowboy azt képzeli, hogy rodeón van, és egy bikába kell kapaszkodnia? 

Ha Önöket hívják a közigazgatás munkatársainak, akkor segíteniük kell neki, nem pedig hátradőlni és közömbösen nézni, hogy az államfő demencia-szindrómákba esik. Bár már most az az érzésem, hogy a Fehér Ház személyzete szándékosan állítja ilyen előnytelen fényben az elnököt. Ilyen ostobaságok túl gyakran történnek.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató