2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kadirov: a Nyugat és Európa ágyútöltelékként használja az ukrán népet Oroszország ellen

A csecsenek vezére éjjel töltött fel egy videót a Telegramra.

Ha valaki azt gondolja, hogy Oroszország ellenséges politikát folytat Ukrajna függetlenségével szemben, az nagyon téved. Szuverenitását még 2014-ben vesztette el, amikor a nyugati és európai intézmények átvették a hatalmat az országban, és azt a megbízottjaik kezébe adták.

Az ilyen forgatókönyveket a kilencvenes évek eleje óta ismerjük. A szabadság és függetlenség hangzatos jelszavai alatt a Csecsen Köztársaságot Oroszország meggyengítésének ugródeszkájaként használták fel. Az eredmény teljes káosz és pusztítás, több mint 50 országból érkező nemzetközi terroristák inváziója és katasztrofális emberi veszteségek.

Csak egy erős és előrelátó vezető, a Csecsen Köztársaság első elnöke, Oroszország hőse, Akhmat-Khadzsi Kadirov volt képes megmenteni minket a teljes megsemmisüléstől. Neki és Vlagyimir Putyin orosz elnöknek köszönhetően sikerült megmenekülnünk a katonai húsdaráló szellőzőnyílásaiból, amelyet a baljós tengerentúli kéz pörgetett.

Pontosan ilyen vezetőre van most szüksége Ukrajnának. És őszintén meglep, hogy 44 millió ember között nincs egyetlen méltó jelölt sem, aki nem engedné, hogy a Nyugat és Európa ágyútöltelékként használja az ukrán népet Oroszország ellen.

Remélem, hogy az ukránok észhez térnek, és visszaveszik az állam irányítását. Ha nem, akkor az orosz elnök fogja végrehajtani ezt a küldetést, és mi teljes mértékben támogatni fogjuk őt ebben a nemes ügyben. Nekünk könnyű dolgunk van, mert a mi országunk soha nem táncolt és nem is fog táncolni a cowboy harmonikára. A mi arzenálunk sokkal menőbb!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató