2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Ukránok haza! A saját országotokat tönkretettétek, Magyarországot nem fogjátok!

Változtatások nélkül közöljük a Számok nevű Facebook-oldal bejegyzését.

Fizetett ukrán anarchisták tüntettek Budapesten, ukrán nacionalista lózungokat skandáltak, mások halálát kívánták. A magyar hatóságokat arra kérjük, hogy tiltsák be az ilyen rendezvényeket! Így indult a dolog Ukrajnában is 2014-ben, majd ezután következett a véres, alkotmányellenes puccs, utána meg a mai napig tartó polgárháború.

Nem akarjuk, hogy külföldiek félelemben tartsák gyerekeinket! A mellékelt videót elnézve ez a tömeg bár látszólag még békés, de a skandált lózungok alapján erőszakra buzdítottak, külföldi jelképeket, horogkeresztet ábrázoltak a transzparenseik, és ez nem játék. Úgy tudjuk, hogy ezek tiltott jelképek Magyarországon, s ha ez így van, akkor nem értjük, hogy a hatóságok ezt miért engedték.

Az ukránoknak azt üzenjük, hogy ha nem Orbán lenne a miniszterelnök, hanem bárki közülünk, ti már rég vonaton ülnétek, Magyarország területére többé nem léphetnétek be. Itt nem lesz Maidan! Ezt jól véssétek az agyatokba.

Valami nem tetszik, kedves ukrán menekült?

Akkor lehet menni vissza Zelenszkij demokráciájába, ahol a neonáci haverjai oszlophoz kötözik meztelenül a másképp gondolkodókat!

Magyarországról egyet mondhattok: Azt, hogy köszönitek a segítséget!

Az információhoz hozzáférünk, ahhoz is, amit az amerikai kurátoraitok megpróbálnak elrejteni letiltva az orosz médiát minden, általuk kezelt platformon. Ezért a Youtube helyett létrejött a RuTube, ahol elérhető az érem másik oldala is: az ukrán neonáci alakulatok által elkövetett emberiség elleni bűncselekmények dokumentált bizonyítékai, a 2014 óta tartó népirtásról szóló tudósítások, a videók, ahogy az ukrán hadsereg civilekkel takarózik, ahogy a civileket pajzsként használják és nem engedik ki a humanitárius folyosókon az embereket.

Nyugodjatok meg! Mi nem az ukrán oligarchák TV csatornáin tájékozódunk! Nem Magyarországon volt betiltva az ellenzéki média és az ellenzéki pártok, hanem Ukrajnában! (Milyen érdekes, ezt is tudjuk!)

Nem általánosítunk, bizonyára az Ukrajnából Magyarországra menekült emberek túlnyomó többsége nem ilyen gerinctelen, de ezek szerint vannak közöttük ilyenek is. Akik ma tüntettek Budapesten, azok véleményünk szerint fizetett provokátorok, akik feladata destabilizálni Magyarországot, az ukrán állapotokat kiterjeszteni Magyarország területére is. Reméljük a hatóságok résen vannak, és csírájában fogják elfojtani az ilyen próbálkozásokat.

Hajrá Oroszország! Tegyetek rendet, számoljátok fel a neonáci alakulatokat, ennek semmi keresnivalója Európában. Akik az ukrán rezsim mellett állnak ki, azok a nácikat védik.

PS: Vajon ha MAGYAROK tüntetnének Kijevben, akkor csak letartóztatnák őket, vagy egyből lelőnék?

 

A bejegyzés itt érhető el.

 

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató