2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A Mi Hazánk és Toroczkai feladta a leckét a magyar híroldalaknak

Eljött az idő, hogy világosan beszéljünk arról, hogy milyen helyzetbe került az összes magyarországi média a Mi Hazánk miatt.

Ahogy eddig is, ezek után is szeretnénk megtartani oldalunk függetlenségét. Ezt semmi mást nem jelent, mint hogy beszámolunk mindegyik párt híreiről. Holnap leteszik a parlamenti pártok az esküjüket, és olyan helyzet adódott a Facebook cenzúrája miatt, hogy az összes magyarországi média törlésre kerülhet Toroczkait László neve miatt.

Lehet ezen mosolyogni, főleg ott a liberális térfélen, minket háromszor cenzúráztak már a Mi Hazánk miatt. Így kénytelen vagyunk azt csinálni, hogy ha ki is tesszük a Facebook oldalunkra a Mi Hazánk híreit, akkor azt egy idő után törölnünk kell. Senki nem akar elveszteni egy hetvenezres oldalt, ahogy mi sem.

Hogy idecitáljunk egy friss élményünket, a múlt héten mindössze négy óra alatt az a Mi Hazánk-os hír, hogy lefoglalták a Pride elől az útvonalat, 5200 lájkot kapott de törölni kellett négy óra után. Természetesen ezek a szabályozások nem mindenkire vonatkoznak, és most hadd ne soroljuk fel, hogy hol maradhat Toroczkait Lászlóról cikk és hol nem, valószínűleg ezzel mindenki tisztában van. Ha a liberális oldalon jelennek meg, ott maradhatnak, de ha egy nyíltan felvállalt jobboldali felületen, akkor jelen állás szerint komoly esélyt adunk az oldal teljes törlésére.

Teljesen mindegy, hogy ki szimpatizál a Mi Hazánkkal, vagy ki nem. De hogy tudunk így egy parlamenti közvetítést innentől kezdve élőben adni Facebook oldalunkon? Amit követőink pedig nagyon szeretnek.

Hogyan tudunk beszámolni egy parlamentbe jutott pártról, akiket a magyar emberek szavazata juttatott az országgyűlésbe?

Kénytelenek voltunk ezt megosztani, hogy ezzel talán egy picit el tudjuk mozdítani a most kialakult helyzetet, hogy továbbra is függetlenül be tudjunk számolni a hírekről. A Mi Hazánk oldalát a kampányban törölte a Facebook, Toroczkai László nevét nem lehet leírni a Facebookon, ami holnaptól egy érdekes helyzetet fog teremteni a magyar híroldalak történetében.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató