2022. május 21. - Konstantin
EUR : 384.58
USD : 363.57
Időjárás ikon25°18°

Olyan buli volt a Jobbikban, meg akarták erőszakolni a párt alelnökének élettársát

Most jelezzük, szerkesztőségünkbe több kép érkezett, úgy pereljétek be oldalunkat, hogy le fogjuk ezeket hozni. Milyen emberek vagytok ti? Pontosan kettő hete tudja a vadhajtások a belső zsarolásokat, azóta készítjük elő a cikkeket. Pereljetek, fenyegessetek. De ez a történet itt nem ér véget. 2018-ban megfogadtuk, mi még akkor is itt leszünk amikor a Jobbik már nem lesz. Minden részletet le fogunk hozni a nőitek erőszakolásáról.

Frissítés:

Szilágyi György a Telexnek arról beszélt, valóban megtörtént az eset, és a párton belüli vizsgálat is csak alig több mint egy héttel ezelőtt indult el, miután a sértett az etikai bizottsághoz fordult. (Korábban ezt azért nem tette meg, mert remélte, hogy az elnökség kezeli az ügyet.)


Súlyos történetről számolt be csütörtök reggel a magyar média több kiadványa a Jobbikkal kapcsolatban.

Az egyik alelnök élettársával erőszakoskodtak. Jakab Péter hetek óta próbálja eltussolni a megdöbbentő esetet.

A Bors által megkérdezett jogi szakértők szerint a megvalósult bűncselekmény erőszakos nemi közösülés kísérlete. Az áldozatot, egy 24 éves hölgyet jobbikos politikusok felcsalták és bezárták egy szobába, majd a tettes levetkőzött és fizikai erőfölényét kihasználva próbálta őt megerőszakolni.

Kizárólag az illető hölgy lélekjelenlétén múlott, hogy ez végül nem sikerült. A kirobbant botránynak Jakab Péterpártelnök és elhíresült kabinetfőnöke a „Mamuszos” Molnár Enikő is tanúja volt, annak minden részletéről tudomást szereztek.

 

Jakab Péter és Molnár Enikő minden befolyásukat latba vetve igyekeznek eltussolni a bűncselekményt

 

A kínos bűncselekményt hosszú hetek óta próbálja eltussolni a Jakab-féle vezetés, bár az erőszakot elszenvedő hölgy beadvánnyal fordult a Jobbik etikai bizottságához, az ügy kivizsgálását, a tettes megbüntetését követelve. Miután nem történt semmi, az áldozat az ügyben később hivatalos feljelentést is tett. A Borsonline úgy tudja, hogy az ügyben máris megkezdődött a nyomozás.

Az elképesztő esetre még tavaly decemberben, egy vidéki jobbikos rendezvényen került sor, ahova kizárólag vezető politikusok kaptak meghívást. Ott volt Jakab Péter pártelnök és a kabinetfőnöke is, más pártvezetők társaságában. Az áldozat szerint utólag gyanúra adott okot, hogy az élettársát, Szilágyi Györgyöt, a Jobbik egyik alelnökét külön kérése ellenére sem hívták meg a vidéki rendezvényre.

 

A 24 éves hölgy választókerületi szervezőként dolgozott a Jobbiknak. Ahogy több hivatalos beadványban, aláírásával is megerősítve rögzítette, gyanútlanul ment el abba a vendégházba a Szabolcs-Szatmár megyei Ököritófülpösön, ahol a bűncselekmény történt.

A Bors megszerezte az ügyben született beadványokat, iratokat, amelyekből világosan kiderül, hogy bűncselekményről, erőszakos nemi közösülés kísérletéről van szó. A Jobbik egyik vezető politikusa, aki korábban polgármester is volt, az áldozatot felcsalta egy szobába, míg egy másik jobbikos politikus kívülről rájuk zárta az ajtót. A bűncselekmény elkövetésére olyan alaposan felkészültek, hogy még egy testőrt is az ajtó elé állítottak!

A tettes ezután obszcén szavak kíséretében letolta a nadrágját és berántotta a tiltakozó hölgyet a fürdőszobába. Hozzászorította a falhoz, levetkőzött és nemi szervét hozzá szorítva erőszakosan közösülni próbált. 

Szerencsére egy másik jobbikos politikus, aki józan maradt, meghallva a segélykiáltásokat az áldozat segítségére sietett. Behatolt a szobába és addig dörömbölt a fürdőszoba ajtaján, míg a tettes kénytelen volt kinyitni az ajtót, s a hölgy ki tudott menekülni.

A bűncselekményről Jakab Péter csak azért szerzett később tudomást, mert éppen ekkor, az egyik hivatalos beadványban rögzítettek szerint „olyan részeg volt, hogy egyik testőre sem tudta talpra állítani”…

 

Az áldozat a történtek után elmenekült a helyszínről, miközben azonnal hívta élettársát, Szilágyi Györgyöt, a Jobbik alelnökét. Aki néhány nappal később a Parlament épületében személyesen szóvá is tette a történteket Jakab Péter pártelnöknek és kabinetfőnökének, Molnár Enikőnek. Ezután fordultak hivatalos beadvánnyal a párt etikai bizottságához. Jakab Péter és Molnár Enikő azonban minden befolyásukat latba vetve azóta is igyekeznek eltussolni a bűncselekményt. Nem voltak hajlandók még a kért etikai vizsgálat megindítására sem.

A nemi erőszak áldozatául esett hölgy ezután fordult a bűnüldöző hatóságokhoz.

 

(Borsonline)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató