2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

“Ha összejön az aljanép és felöntenek a garatra, bármi megtörténhet” - Volner a jobbikos szexbotrányról

Csütörtökön robbant a bomba: a Bors írt arról először, hogy elképesztő szexuális visszaélés történhetett a Jobbik egy tavalyi rendezvényén.

Aztán az idő múlásával jöttek a részletek: kiderült, hogy a baloldali fordulatot vett párt tavaly decemberben disznóvágást rendezett Ököritófülpösön, ahol – a sajtóban nyilvánosságra hozott információk szerint – Kocsord korábbi jobbikos polgármestere, Földi István majdnem megerőszakolt egy 24 éves nőt.

Az áldozatról kiderült, hogy Szilágyi György, a Jobbik egyik alelnökének aktuális párja volt, akit csak az mentett meg, hogy Gyüre Csaba a többiekkel ellentétben – beleértve Jakab Pétert is – nem volt saturészeg és kiszabadította a sikítozó hölgyet.

Az eset után Jakab Péter és kabinetfőnöke, Molnár Enikő mindent megtett annak érdekében, hogy eltussolja a bűncselekményt ők ezt tagadják – PS). Ennek apropóján kérdeztünk ma volt jobbikos politikusokat. Volner János élesen bírálta Jakabékat: állítása szerint nem fordulhatott volna ilyen elő az ő alelnöksége idején. Apáti István pedig, aki azóta már mihazánkos országgyűlési képviselő, felajánlotta pártja segítségét az áldozatnak. 

A videón 44:25-től:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató