2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Magyarország vezető jobboldali portálja lettünk - mindent ural a Vadhajtások.hu

Kedves Olvasóink!

Januárban portálunk átvette a vezetést az internet világában.

Úgy is mondhatjuk, hogy a kanyarban előztünk jobbról. Ez az igazi fájdalom a "szólásszabadság bajnokainak", akik egyszerűen a tényekkel nem tudnak mit kezdeni, és fájdalmukban ontják ránk a szánalmas vergődésüket. Mi valóban a szólásszabadság hívei vagyunk, és ezek a liberális hisztik, számunkra olyan, mint az autónak a benzin. Mindennel lehet vitatkozni, de a számokkal nem. Ma ismételten kijött a Telex lájkbajnoksága, amit hónapok óta, toronymagasan vezetünk.

Ez a hét így alakult:

Mi viszont számtalanszor elmondtuk, amíg más lájkokat vadász, számunkra az olvasótáborunk az ami fontos.

Mindennél fontosabb, hogy ma Magyarországon a legnagyobb jobboldali olvasótábort kiszolgáljuk. Olvasótáborunk óriásit robbant december végén, és januárban a teljes jobboldali médiumokat magunk mögé utasítottuk. Januártól nem csak tartottuk, hanem növeltük olvasótáborunkat, és most a választások után is hatmilliós számot generáltatok oldalunkon. Ez az ami nekik fáj, ezzel nem lehet vitatkozni. És mindezt bárki le is tudja ellenőrizni, ez egy külsős cég, ami méri a weboldalak látogatottságát. Ha bárki kételkedne ebben, kattintson ide.

Áprilisban így alakult a jobboldali portálok olvasótábora:

 

És amit fent említettünk, a similarweb alapján portálunk az eltelt három hónapban így száguldott a csúcsra Magyarországon:

 

 

Megértjük, hogy fáj. De az nem a mi fájdalmunk...

 

Köszönjük Olvasóinknak. Folytatjuk.

 

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató