2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 394.88
USD : 371.93
Időjárás ikon12°

Anett mégis ellik - Pozsonyi Ádám törölt írása nálunk olvasható

A 888.hu törölte Pozsonyi Ádám írását, erről itt írtunk. Mivel rengetegen keresik az írást és nem találják, ezért közzétesszük mi, eredeti állapotában, változtatások nélül. Igazából ezt érik el ezzel, akkor majd nálunk olvassák, így nálunk a forgalom is. Nem fogjuk törölni, ne is álmodjon róla senki, ugyanis nincsen miért törörlni.

Pozsonyi Ádám törölt cikke:

Az ember csak kapkodja a fejét, akkora most a nyüzsi az önmegvalósító női szakaszban. Pár napja Donáth Annáról derült ki, hogy gyereket vár, most pedig a DK új főpolgármester-helyettese, Bősz Anett jelentette be várandósságát. A Facebookon – hol másutt?

„Amikor egy élet érkezik, az őt szerető, védelmező élet is újjászületik. Ez történik most velem is. A szívem alatt hordom a kisfiam, miközben nemcsak édesanyává, de főpolgármester-helyettessé is válok. Két nagyon fontos pillanat az életemben, mindkettő bizonyosan át fogja alakítani a kapcsolatomat a világhoz, a budapestiekhez, az agglomerációhoz, a politikához. Már az első időszakban is éreztem, mennyi erőt ad a várandósság, mennyi erőt ad ahhoz, hogy egy jobb, igazságosabb, élhetőbb Magyarországért küzdjek, mert hogy itt fog élni a kisfiunk is. A választás előtt, az egyik piacon egy velemkorú nő a babájára mutatott, amikor elhaladt a stand előtt, és azt mondta: „hajrá! Elsősorban értük!”

No, igen. Ez roppantul megható.

Az ideológiákkal az a baj, hogy igazából senki nem veszi komolyan őket, mindenki csak paravánnak használja az érdekei leplezéséhez, illetve a pszichés és lelki zavarainak palástolásához, de mégis országok-nemzetek és földrészek élete múlik azon, hogy egy adott korban épp milyen maszlagot tömnek az emberek fejébe.

Elhiszem, hogy amikor valaki valamelyiket ordítja, akkor hisz benne, de a gyilkos is, aki a börtönben ül, meg van győződve arról, hogy voltaképp ártatlan, és neki igaza van. Mindenki felmenti magát valamivel, és igazából mindenben csak az önös érdek számít. A tudat nem tud mit kezdeni azzal, hogy „szándékosan rossz vagyok.”

Az LMBTQ jogokról ordibáló a saját önös érdekét védi, mert képtelen biológiailag hatékony párkapcsolatra, és a világot inkább lerántja maga körül, és a betegest állítja be normálisnak, mert akkor a saját degeneráltsága nem lesz feltűnő. A „Vedd el a gazdagoktól!” jelszót az üvölti, akinek nincs, és mihelyt lenne, abban a pillanatban elhagyná ezt a rossz szokását, és a magántulajdon szentségének harcos védelmezője lenne. Az a politikus, aki ide-oda ingázik, ő is felmenti magát, s minden bizonnyal egy mai Jobbikos is hiszi, hogy akkor is igazat mondott, amikor Gárdagyűlésre járt, és ma is.

„Sérti a méltóságot az anyuka megszólítás”. Ez volt az a legendás mondat, amit szerintem már soha nem mos le magáról, és most persze ezzel a lájkkuncsorgó sorokkal paravánozza magát, hogy „A szívem alatt hordom a kisfiam, miközben nemcsak édesanyává, de főpolgármester-helyettessé is válok.” Hát, igen. Most ez az érdeke. Az egy másik felállás volt, és egy másik érdek, amikor a Facebook oldalán osztotta meg és reklámozta a Kétfarkú Kutyapárt agitprop kiadványát, melynek címe: Ellek.

„Kikerült a dokumentum: így ösztönözné szülésre a nőket az új Orbán-kormány.”Ezzel a szalagcímmel jött ki a Blikk 2018 áprilisában,. az Index pedig a hétpontos családvédelmi akcióterv kapcsán ezt volt képes leírni: „Oké, ettől most tényleg szülni fog a magyar?”

Erre írta Bősz Anett, hogy „Orbán Viktor számára ez az ország nem egyéb, mint egy nyugdíjrendszer-problémákkal küzdő embergyár.”

„Ettől most tényleg szülni fog a magyar?”

Hát, nem tudom. Úgy látszik, hogy igen. Le kell szögeznünk, hogy ez az intézkedés piszok hatékony.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató