2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Toroczkai: az egyesült ellenzék teljesen alkalmatlan arra, hogy valaha is leváltsa a Fideszt

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke szerint a baloldali összefogás pártjai a nyugati politikai kultúra beáramlására alapozták sikerüket.

Toroczkai László az Inforádió Aréna című műsorának vendége volt pénteken, ahol először is arról beszélt: csodaként élték meg, hogy a Mi Hazánk 3 éves építkezés után a parlamenti küszöb felett teljesített. Elmondása szerint a párt támogatottsága főváros-vidék viszonylatban kiegyenlített, és a választási eredmények után több százan csatlakoztak a pártba. 

Ennek a választásnak két győztese van: a Fidesz és a Mi Hazánk”

– fogalmazott Toroczkai, hozzátéve, hogy ezzel párhuzamosan a baloldali összefogáson belül pedig óriási amortizáció indult meg. 

Teljesen alkalmatlan baloldal

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke elmondta azt is: annak oka, hogy a Fidesz immáron negyedjére aratott kétharmados győzelmet, elsősorban az ellenzékben keresendő.

Ez a fajta baloldali, most már egyesült ellenzék teljesen alkalmatlan arra, hogy valaha is leváltsa a Fideszt”

– hangsúlyozta Toroczkai. 

A woke magyarországi működésképtelensége

Toroczkai elmondta azt is: az a fajta, „nyugatról beáramló politikai kultúra”, amelyet a magyarországi baloldal képvisel, és amelynek része a Mi Hazánk elnöke szerint a woke ideológia, a Black Lives Matter és az LMBTQ-mozgalom, Magyarországon egyszerűen nem működik. 

Elszakadtak ezek a baloldali pártok – Jobbik, DK, MSZP, LMP, stb – a magyar valóságtól”

– fogalmazott. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató