2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Boldog István: egyre többen fognak rádöbbeni az Európai Unió valódi arcára és követelni fogják a Huxitot!

Boldog István, a Fidesz korábbi országgyűlési képviselője üdvözölte a Huxit párt megalakulását.

Megalakult a Huxit Párt. 

Nem lep meg, azért nem mert jómagam annak idején nem támogattam egy újabb birodalomhoz való csatlakozást.

Mégis nagyon szomorúan élem meg, hogy amitől féltem bekövetkezett.

A magyarok többsége támogatta az unióba való belépésünk, mert abban bízott, hogy biztonságosabb, gazdagabb, jobb élete lehet egy olyan közösségben ahol az ő választott képviselőinek is pontosan olyan fontos a szava, mint a nyugati országok vezetőinek! 

Az elmúlt években számtalanszor megtapasztalhattuk, hogy nem érdekli az unió vezetését a magyar emberek többségének akarata, sőt politikai alapon megpróbálják a saját abnormális világukat ránk erőltetni.

Ennek legékesebb példája amikor megszavazták, hogy a férfiak is szülhetnek.  

Bár a népszavazáson a magyarok meghatározó többsége elutasította gyermekeink zaklatását mindenféle szexuális propagandával szemben, mert a gyermek ilyen téren való nevelése a szülő döntése kell legyen. Ők mégis folyamatos nyomás alatt tartják az országunkat, fenyegetve, anyagilag zsarolva.

Most éppen a magyar gazdaságot, a magyar embereket akarjak nyomorba dönteni az oroszok elleni olajembargóval.

Következmények nem érdeklik őket!

A vita elfedi a valódi célt, azt a jogát a nemzetállamoknak, hogy a legfontosabb kérdésekben a kormányfők egyhangú döntésére van szükség, amit most meg akarnak változtatni!!!

Elvennék az utolsó meghatározó jogunkat is. Pontosan bekövetkezett az, ami miatt annak idején nem támogattam egy újabb birodalomhoz való csatlakozást, mert egy ilyen birodalomban mi csak rabszolgának kellünk!

Nagy jövő előtt áll Volner János pártja, mert egyre többen fognak rádöbbeni az Európai Unió valódi arcára és követelni fogják a Huxitot!
Ideje lenne észhez térni az Európai Unió vezetésének, és a nemzetállamok erős szövetségére építenie az együttműködést, az Európai Egyesült Államok lázálma helyett!

Isten óvja Magyarországot! 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató