2022. május 25. - Orbán
EUR : 383.23
USD : 357.99
Időjárás ikon25°14°

Ismét bombariadó volt az egyik budapesti bevásárlóközpontban

Bombariadó volt a XI. kerületi Allee bevásárlóközpontban Budapesten. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte, kedd reggel bombafenyegetésről kaptak értesítést, ezt követően a bevásárlóközpontot kiürítették és átvizsgálták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját 2022. május 10-én 8 óra 10 perckor értesítették a bombafenyegetésről a XI. kerületi bevásárlóközpontból. A bevásárlóközpontban tartózkodóknak a tűzszerészeti átvizsgálás idejére el kellett hagyniuk az épületet – közölte lapunkkal a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A BRFK XI. KERÜLETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZVESZÉLLYEL FENYEGETÉS BŰNTETT MIATT ISMERETLEN TETTESSEL SZEMBEN INDÍTOTT ELJÁRÁST.

Robbanóanyagot vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak, a bevásárlóközpont 10 óra 35 perckor kinyithatott.

Mint arról korábban beszámoltunk, április végén több budapesti plázában is bombariadó volt. Állítólag a fenyegetőző személy üzenetében a magyar kormány oroszbarátságával indokolta meg azt, hogy miért helyezett el robbanószert az épületekben. Arról azonban nem tudni, hogy robbanószert végül bárhol is találtak volna.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató