2022. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.5
USD : 369.4
Időjárás ikon19°13°

Huxit párt: Szó sem lehet segítségről, amíg Ukrajnában a magyar kisebbséget üldözik

Európának ki kellene lépnie végre az „Amerika balekja” szerepköréből!

„A Huxit Párt határozottan ellenzi az Európai Bizottság most formálódó tervét, mely szerint az Európai Unió tagállamai közösen vennének fel hitelt (ezáltal növelve államadósságukat) és ezt Ukrajnának ajándékoznák. Álláspontunk világos:

- Addig szó sem lehet semmiféle segítségről, amíg Ukrajnában a magyar kisebbséget üldöző törvények vannak hatályban és amíg egy náci elveket képviselő kormány van hatalmon!

- Az Európai Unió vezetésének az Unió államainak érdekeit kellene képviselnie és nem az Amerikai Egyesült Államok geopolitikai érdekeit kellene kiszolgálnia.

- Az ukrajnai háború kirobbanásában kulcsfontosságú szerepe van az Amerikai Egyesült Államok agresszív külpolitikájának. Ezt figyelembe véve nem nekünk kellene ismét utánuk takarítani, mint ahogyan az arab tavaszt követő migrációs hullám esetében történt. Európának ki kellene lépnie végre az »Amerika balekja« szerepköréből!

- Az Európai Bizottságnak azonnal abba kell hagynia az újabb és újabb, fedezetlen pénzkibocsátással járó, közös adósságvállalást célzó »mentőcsomagok« tervével! Értjük, hogy a közös adósságcsapda növeli Brüsszel hatalmát a tagállamok felett, de ez nem a mi érdekünk, hanem egy nemzetek feletti hatalmi centrumé!

- Végül egy kérdés: mi történt a Magyarországot rendszeresen ostorozó uniós vezetők demokrácia érzékelésével Ukrajna esetén, amiért nem tűnik fel, hogy egy olyan diktatúrát támogatnak, amelynek vezetője betiltja az ellenzéket és üldözi az ország kisebbségeit? Magyarország jobbat érdemel! Huxit!”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató