2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kokaint találtak Berki Krisztián lakásában, elfogták a dílerét

Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

Elfogta a rendőrség azt a dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta a drogot Berki Krisztiánnak, akit péntek reggel találtak holtan a IX. kerületi otthonában.



Mivel korábban kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásán, ezért a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a kábítószeres ügyet. Sajtóértesülések szerint

kokaint találtak a rendőrök Berki otthonában.


A BRFK közölte, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

„A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását” – írták.

Hozzátették, a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le. A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt

kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le.

Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató