2022. augusztus 11. - Tiborc, Zsuzsanna
EUR : 401.29
USD : 392.54
Időjárás ikon28°18°

Makizaj: Úriember vagyok nem tégla

Arra, hogy kit támogatott a Fidesz az előválasztás második fordulójában, még visszatérek...

Tégla-e, aki szóbaáll egy fideszessel?

„A választási vereség óta visszatérő lejáratási kísérlet, vádaskodás a volt szövetségeseim részéről, hogy elfogadtam a meghívást a köztévébe és szóba álltam Lázár Jánossal, ezért csakis a hatalom ügynöke lehetek. Ezen embereknek igen rövid az emlékezetük, ezért felfrissítem:

Évekig követeltük, hogy engedjenek be ellenzéki politikusokat élő műsorokba a köztévébe, majd amikor ezt megtették, hogyan is mondhattam volna erre nemet? Négy évig dörömböltünk egy ajtón, majd amikor egyszer kinyitják, mondjunk önként nemet? Normális?

Évekig követeltem, hogy Lázár János segítsen Hódmezővásárhelynek és az általuk elakasztott projekteket indítsák újra, tegyék lehetővé a Modern Városok Program előrehaladását, majd amikor ezt győzelme után Lázár felajánlotta, hogyan is mondhattam volna erre nemet?

Lánczi Tamás persze azért hívott, hogy szidjam az ellenzéket – nem tettem –, Lázár pedig azért, hogy miután ellenségeskedéssel nem sikerült Vásárhelyet visszahódítania, most pozitív kampánnyal megtehesse – de ez mit sem változtat azon, hogy ezen meghívásokra úriember és polgármester nem mondhat nemet. Céljaim nem változtak: az igazságot szeretném eljuttatni még a kormánypárti sajtót követő honfitársaimhoz is, és természetesen városom fejlődését szolgálom és támogatom, pártállástól függetlenül és korrupciómentesen felkarolva minden jó ügyet.

Arra pedig, hogy kit támogatott a Fidesz az előválasztás második fordulójában, és ki mennyire igyekezett leváltani hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát, még visszatérek...”- írta Márki-Zay a Facebookon.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató