2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Hatalmas a felháborodás Novák Katalin Facebook-oldalán a beszéde miatt

Novák Katalin Facebook-oldalán paprikás a hangulat.

Idáig 560 komment érkezett a posztja alá, amiből 540 ember nem érti mi történhetett. Olvasóinknak mutatnák egy párat. Mi is azt gondoltuk, hogy a nemzeti egység megteremtése a cél, de ez most nem sikerült. A jobboldali és a nemzeti érzelmű emberek, egyként ítélik el Novák Katalin beszédét.

 

- Persze és azt a tisztogatást is, amit ukránok végeztek keleten.

- Semmi elítélni valót nem látok Putyin háza táján. Vannak helyzetek, mikor a szavak nem használnak, ez a helyzet most és velünk ellentétben, Putyinnak volt ereje megálljt parancsolni. Közel egy évtizednyi tapasztalattal rendelkezünk azzal kapcsolatban, hogy milyen az, amikor a szép szó nem használ, legyen szó a gyerekeinkről, vagy a nemzet szuverenitásáról. Felettébb érdekes, hogy Amerika szarkeverését, mely legfőbb oka a kirobbant háborúnak, hát senki nem ítéli el, csak mi egyszerű emberek. Emellett az évtizedeken keresztül zajló amerikai rablóhadjáratokról sem nyilatkoztunk, pedig lett volna mit.

- Én elitélem az USA-t, aki a katonai potenciálját, a NATO-n keresztül az Ukraina keleti Oroszországgal határos teületére kivánja telepíteni! Nem sajnálva pénzt, paripát, fegyvert a Maidanon megszervezett "forradalmával"egy szinész bohóccal megágyazott ehhez! Amit az orosz rossznéven vett, leválssztani kivánja azt a biztonsági zónát,ahova a yenki atomrakétákat telepitette volna!
Ezt célozza a tengeri kikötők annexíója is! És várhatóan a finn, és svéd NATO belépésnek is hasonló védelmi intézkedései lesznek!
S minden mögött a yenki világcsendőr szerepe húzódik meg!

- Ítéljük el az USA-t is, mert ő sem gondolkodott sokat, amikor megtámadott szuverén országokat.

- Nagy csalòdàs ez! Arra is emlèkezni kellene ,hogy mi kik provokàltàk ezt ki az oroszoktòl ! Minden èrtelmes ember tudja ,hogy az ukràn szèlsősèges nacionalistàk èvtizede tartò vèrengzèse,az elnök ès vezèrkara hallgatòlagos beleeggyezesevel ,tudtàval (!,) amelyek leginkàbb az orosz nemzetisèget èrintettèk az oka. Tovàbbi a 2014 minszki egyezmèny be nem tartàsa. Ùgy hogy az ukràn elnököt ès vezèrkaràt valamint nyugati tàmogatoit , Brüsszelt ,Natot ès Usàt itèli el mindenki aki kèpes àtlàtni az egèszet.

- Elítéljük akkor az Ukrán elnököt is mert sok embert a halálba küldött. Ő meg a háttérben bohóckodik. Szívből kívánjuk neki, hogy fizessen meg érte a többi jóakarójával együtt. Mi a béke pártján állunk. Fegyver nuku.

- Katika, ugye az is tiszta, hogy ebbe a "szuverén" államba bő évtizede bebútorozott a CIA és gyakorlatilag a regnáló politikai vezetés a bábjául szolgál? Jóformán az a cél, hogy az orosz olajt és gázt az európai piacról. Így a szuverén állam addig provokált, míg megtámadta. Mert mindenki tudja, milyen agresszív az orosz fél.
A háború idiotizmus.
Maga meg bizonyította alkalmasságát. Ja nem

- Értem én, hogy ezt kell írni....... DE ! Arany Toldijából egy aprócska részlet : " Tűrte Miklós ameddig tűrhette.... " A többit tessék hozzá olvasni !

- A Kárpátalján élő magyarokért, akiket a banderista, neonáci csürhe terrorizált, remélem majd értük is szólani fog a tisztelt elnökasszony!!!

- Hát én nem Putyint ítélem el, hanem az USÁ-t és csatlósait, valamint az Ukrajnának fegyvert küldőket és mindenekelőtt az irányító háttérhatalmat. Úgyhogy - sajnálom, de nem értek egyet a köztársasági elnökasszonnyal.

- Akkor ha jól értem, Ukrajna jogosan írtja a határain belül a nemzetiségeket, mert ezzel nem bántja senki szuverenitását. Ám ha ezen nemzetiségének anyaországa megpróbálja ebben megakadályozni, az agresszió!

 

 

Többet mi most nem idéznénk, itt elolvasható.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató