2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Elon Musk elbúcsúzott arra az esetre, ha gyanús körülmények között meghalna

Különös bejegyzést tett közzé Twitter-oldalán Elon Musk. A világ leggazdagabb embere előre elbúcsúzott, arra az esetre, ha “gyanús körülmények között meghalna”. Bár a haladó média első gondolata az volt, hogy Musk az orosz titkosszolgálatoktól tart – ami persze soha nincs kizárva –, érdemes megjegyezni, hogy a woke-dzsihadisták a Twitter-tranzakciót követően első számú közellenségnek kiáltottak ki a milliárdost, a gyanús körülmények hallatán pedig az embernek óhatatlanul felrémlik Jeffrey Epstein esete.



Alig zajlott le a világ egyik legnagyobb legnagyobb közösségi oldalának gazdacseréje, máris szóba került az újabb tulajdonosváltás. Nem arról van szó, hogy Elon Musk máris ráunt legújabb szenvedélyére, a szólásszabadságért folytatott harcát nem adja fel, a techguru mégis attól tart, megtörténhet, hogy elveszíti az oldalt. Sőt nemcsak az oldalt, az életét is, ugyanis saját oldalán a napokban sokat mondó bejegyzést tett közzé .

 

Ha rejtélyes körülmények között meghalnék, örülök, hogy ismerhettelek titeket

– posztolta a milliárdos az oldalára.

Az elsőre igen drámainak tűnő bejegyzés ugyan sokakban azonnal kérdéséket és összeesküvés-elméleteket ébresztett, akadt olyan is, aki igazán humorosan fogta fel Musk posztját. Közéjük tartozott a YouTube-on 95 milliós feliratkozó bázissal rendelkező MrBeast – polgári nevén Jimmy Donaldson – is, aki a Tesla-vezér halálának gondolatával eljátszva komoly terveket szőtt. A tartalomgyártó az Elon Musk számára legrosszabb forgatókönyvet jelentő történések esetén lecsapna a Twitterre, amelyre már a techguru is áldását adta.

 

Ha ez megtörténik, megkaphatom a Twittert?

– írta MrBeast a világ legvagyonosabb emberének bejegyzése alá, aki nemes egyszerűséggel egy „Ok”-val rövidre zárta az öröklés kérdését. Az Index természetesen azonnal orosz szálat vélt felfedezni az ügyben, utalva arra, hogy Musk Starlink műholdjai segítik az ukrán felet a jelenleg is zajló háborúban (persze nem ingyen), azonban a milliárdos szűkszavú bejegyzésében erre egyáltalán nem utal, és Moszkva sem fenyegette soha a techgurut.

Nem úgy, mint a globalista baloldal több szószólója: a Twitter felvásárlása után a woke-dzsihadisták első számú ellenségüknek kiáltották ki az üzletembert, nem tetszett nekik ugyanis, hogy Musk kiállt a szólásszabadság mellett, és többször is szót emelt a liberális véleménydiktatúra ellen. Itt pedig nem csak az átlagos antifa aktivisták halálos fenyegetéseiről van szó. A demokraták kifejezetten miatta hozták létre az Igazság Minisztériumként is emlegetett “dezinformáció ellenes hivatalt”. Ráadásul nem a dél-afrikai származűsú milliárdos lenne az egyetlen, aki gyanús körülmények között veszti életét, miután a nemzetközi baloldal fenyegetve érezte magát általa: emlékezetes Jeffrey Epstein esete, akinek privát szigetén állítólag a Demokrata Párt több prominense is részt vett olyan szex-partikon, ahol akár kiskorú prostituáltakat is “rendelhettek” maguknak, Epstein a börtönben lett öngyilkos mielőtt vallomást tehetett volna, furcsa módon éppen akkor, mikor minden kamera elromlott, az őrök pedig “szünetet tartottak”.

Nem tudjuk tehát, mi lehet Musk bejegyzésének hátterében, de tekintve, hogy a rettegett orosz novicsok támadások áldozatai valahogy minden esetben életben maradtak, hogy felszólalhassanak Putyin diktatúrája ellen, Epstein viszont már soha nem tehet vallomást és Lee harvey Oswald sem mondhatta el soha, hogy mi történt annak a könyvraktárnak az ötödik emeletén, Musk helyében mi nem az FSZB-től félnénk.

(PS)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató