2022. szeptember 29. - Mihály
EUR : 411.26
USD : 430.37
Időjárás ikon15°11°

A mérhetetlen Párbeszéd tagjai sem hallgatták meg Orbán Viktor beszédét

Megkésett, nem ad választ a fontos kérdésekre, nem ítéli el kellő mértékben Oroszországot – ezzel indokolták Tordaiék, amiért nem voltak kíváncsiak a beszédre.
 
Tordai, Mellár, illetve a remegős Jámbor, vagyis a mérhetetlen Párbeszéd parlamenti képviselői tartottak sajtótájékoztatót, amelyet a Facebookon is közvetítettek.

Tordai Bence elmondta, hogy a Párbeszéd azokat a szavazókat képviseli, akik nem szeretnék Orbán Viktort miniszterelnökségét, így a szavazáson részt vettek, nem támogatták a kormányfőt, de ezzel kisebbségben maradtak.

Utána azonban, a beszédét nem hallgattuk meg, mert a választás előtt semmit nem osztott meg a választókkal arról, hogy mit szeretne. Ez a beszéd már elkésett, ez is antidemokratikus volt, mint ahogyan az is, hogy az erőforrások elosztása aszimmetrikus a pártok között.

Mint mondta, értelmetlennek látja, hogy a programhirdetéshez asszisztáljon.

Mellár Tamás is hasonlóképpen vélekedett, szerinte a kormányfő az elmúlt 12 évben nem élt a lehetőséggel, hogy a kétharmaddal és a hatalmas európai forrásokkal modernizálja az országot, hanem egy félfeudális rendszert épített ki, amit választáson nem lehet legyőzni, a V4 többi tagja más utat járt be, sokkal sikeresebben. Orbán Viktor nem szolgálni szeretné ezt a népet, hanem uralni, ehhez én nem adom a nevemet – mondta a képviselő, akinek az sem tetszett, hogy Orbán nem szakított határozottan a putyini rendszerrel és ez a háború egy választóvonal.

Jámbor András pedig azt mondta, hogy három nagy válság van az országban, megélhetési, élelmiszer, infláció. A marxista Jámbor úgy érezte, hogy ezek ügyében a kormány nem tesz elég lépést.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató