2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Huxit Párt: a kormány még pénzért se engedjen az Oroszországgal szembeni szankciókban

Magyarországnak minden szankciót és pénzügyi csomagot meg kell vétóznia, amíg maradéktalanul meg nem kapjuk a pénzünket

A Huxit Párt a Vadhajtások megkeresésére reagál a Varga Judit miniszter-jelölti meghallgatásán elhangzottakra:

Varga Judit miniszter asszony az elmúlt években bebizonyította, hogy okos és harcos képviselője a nemzeti érdekeinknek, mely törekvéseiben minden alkalommal, teljes mellszélességgel támogattuk is őt. Látnunk kell azonban, hogy a kormánynak más tervének is lennie kell az Európai Unióhoz történő, egyoldalú ragaszkodás helyett. Az Európai Unió rossz utat jár, vezetése teljesen alárendelődött az amerikai érdekeknek, ahogy erre nemrég Kövér László házelnök is rámutatott. A véleményünkre, az érdekeinkre nem kíváncsi, értékrendje homlokegyenest eltér a miénktől. Magyarországnak emiatt nem lesz, nem is lehet maradása az Európai Unióban. Vagy kilépünk időben, vagy maga alá temet minket.

A Huxit Párt azt javasolja a kormánynak, hogy még pénzért se engedjen az Európai Uniónak az Oroszországgal szembeni szankciókban. Magyarországnak minden szankciót és pénzügyi csomagot meg kell vétóznia, amíg maradéktalanul meg nem kapjuk a pénzünket. Oroszország a világ egyik legnagyobb nyersanyag exportőre, gazdasági kapcsolataink kölcsönösen előnyösek.

 

A kormány nem áldozhatja fel a keleti nyitás tervét néhány degenerált, az amerikaiak szolgálatában álló brüsszeli bürokrata kedvéért.

Elvárjuk, hogy a kormány ellenszélben is tartson ki és ne áldozza fel Magyarország hosszú távú nemzeti érdekeit az Európai Unió kedvéért. Európa nyugati fele jelentős életszínvonalesés előtt áll. Minden, amiben hittek, meg fog kérdőjeleződni. A jövőben nem az lesz a kérdés, hogy a férfiak szülhetnek-e gyereket és hogy mennyire trendik az új iPhone-ok, hanem hogy lesz-e pénz élelemre és gázra. Sőt, egyáltalán hozzájutnak-e mindezekhez. Magyarországnak nem csupán meg kell őriznie keleti irányú gazdasági kapcsolatait, de gyors ütemben bővítenie kell azokat. A Nyugatnak, de különösen Európának óriási szüksége lesz a jövőben olyan közvetítő országokra, amelyet a keleti országok is biztonságos üzleti környezetűnek tartanak, nem csak a nyugatiak. A szankciók kivetésében élen járó államok ennek a kritériumnak nem felelnek meg. Ha mi, magyarok megőrizzük a józan eszünket és a megfontoltságunkat, mi lehetünk a közvetítők országa Kelet és a Nyugat között, amolyan új Svájcként, minden szempontból példát mutathatunk a kontinens országainak. 


Arra kérjük a kormányt, kezdjen el dolgozni az alternatíván. Ne tartsunk az Unióval a szakadékba, haladéktalanul kezdjük el a kilépésünk előkészítését. Huxit!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató