2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Belgiumban egy fesztiválon kiskutyának öltözött férfiak sétáltatták egymást

Antwerpent elárasztották a "fetisiszták", akik a Darklands nevű fesztiválra érkeztek: a bőrruhától a kutyamaszkokig, volt minden - írja a Vrt.be.

Antwerpen városa egy egész hétvégén át a Darklands fétisfesztivál helyszíne volt. A fesztivál a világ minden tájáról vonzza a látogatókat, és a fétisek nagyon változatosak: a bőrruháktól a kiskutyáknak öltözött, pórázzal és bőrmaszkkal ellátott emberekig - írja a lap.

A belga városban mindenhol bőrruhás vagy kutyás maszkot viselő embereket - főleg férfiakat - láthattak. A Darklands fétisfesztiválra érkezők, egy workshopokon, különböző bulikon és még egy "kölyökkutyás sétával" is tarkított eseményen is részt vehettek. Itt bőrkutyás maszkot viselő férfiak vonulnak pórázon.

"A Darklands a szabadságot jelképezi, hogy önmagad lehetsz"

- mondta Kevin, a holland résztvevő.

"Ezek az események továbbra is fontosak ahhoz, hogy ezt az üzenetet átadjuk" - tette hozzá.

Egy másik résztvevő is csatlakozott hozzá: "Sajnos még mindig túl gyakran előfordul, hogy csúnyán néznek ránk, de én ezt viccesnek találom. Az ember észreveszi, hogy az emberek hozzászoknak. Idővel az emberek belátják, hogy ez a szórakozásról szól, és nem arról, hogy lázadó és szexuális legyen"."

"Rossz, hogy az emberek még manapság is meglepődnek rajta" - mondja egy másik résztvevő. "A személyedről van szó, nem arról, hogy mit viselsz."

 

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató