2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Schiffer: Az ellenzék túlélő üzemmódban van

Interjút adott a Demokratának Schiffer András ügyvéd, egykori országgyűlési képviselő.

A beszélgetésben szó esett a választási eredményről is, azon belül is az ellenzék kampányáról, valamint jelenlegi helyzetéről. Ebből a történetből az O1G-koalíció számára nincsen felállás – véli a volt országgyűlési képviselő.

Ezek túlélő üzemmódban vannak. Az egyéni egzisztenciákat, a zsákmányt féltik – fogalmazott Schiffer a Demokratának, aki szerint az intellektuális potenciál leginkább a DK-ban van jelen, illetve a Szemlő-hegyi villában. Egy-két szereplőt leszámítva, mint például Ungár Pétert, Schiffer András szerint a legtöbb képviselő esetében […] nem az ellenzék, hanem az egész ország szégyene, hogy ezek napi szinten ott páváskodhatnak a magyar országgyűlésben. Schiffer András a beszélgetésben úgy fogalmazott: Gyurcsányék soha nem fognak győzni, a DK nélkül viszont az ellenzék el sem tudott volna indulni, az ügyvéd szerint ugyanis a Gyurcsány-párt erőforrásainak köszönhető, hogy bejutottak ellenzékiek a parlamentbe.

Ebből a történetből az O1G-koalíció számára nincsen felállás. Ha újra összefognak, legközelebb is reprodukálják a tavaszi eredményt

– értékelt Schiffer, aki szerint teljesen mindegy, hogy ha a következő választásra találnak egy Márki-Zaynál is képességtelenebb vezetőt, vagy személyesen Gyurcsány Ferenc áll az élre.

(Demokrata)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató