2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

MZP: azzal bezzeg senki nem foglalkozik, hogy a siófoki polgármester szerint MZP nem lop

Mint már ismeretes, Kész Zoltán, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja nemrég nyílt levelet intézett Márki-Zay Péterhez, melyben arra kérte a volt miniszterelnök-jelöltet, hogy „még ebben a hónapban számoljon el rendesen” a támogatási pénzekkel.

Márki-Zay Péter Facebook-oldalán most azt nehezményezi, hogy ha az MMM egyik elnökségi tagja „minden alap nélkül lopással és tiltott pártfinanszírozással” vádolja, azon „napokig pörög az országos média”, ha viszont, az MMM egy másik elnökségi tagja „kiáll a becsülete mellett és elítéli a letámadást, arról szinte senki nem ad hírt”.

A hódmezővásárhelyi polgármester bejegyzésében megköszöni Lengyel Róbert polgármesternek és mindenkinek, aki „a lejáratókampány idején” is kiáll mellette. „Továbbra is kitartok a tisztesség és becsület útján, még ha a politikában ez a keskenyebb, kevesek által választott ösvény is. Én most is el fogok számolni az adományokkal, ahogy eddig is mindig” – hangsúlyozza Márki-Zay, nehezményezve, hogy „éppen olyanok intézik ellene a legaljasabb támadásokat, akiket eddig harcostársainak hitt”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató