2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Kadirov: A NATO csak a rakodókat kínozza a fegyverszállításokkal, mert hozzánk kerül minden

Beindult az orosz gőzhenger, Kuleba meg Aresztovics visít, hogy a Nyugat küldje a fegyvereket. Tegnap elfoglalták az oroszok Limánt is, erről sem számol be a mainstream.

Most pedig a csecsen vezér üzent a NATO-fegyverekkel kapcsolatban...

Kadirov ezt írja a Telegramon:

Nem tudom, hogy a nácikat milyen alapon látja el fegyverekkel a NATO-szövetség, de csak a rakodókat kínozzák vele. Elvégre nem vicces a gerinctelen banderistáknak nehéz, terjedelmes dobozokat be- és kirakodni. Túlságosan félénkek és szégyenlősek ahhoz, hogy nyílt csatában használják a "dárdákat" és hasonlókat. 

Megelégszünk ezzel a körülménnyel. Mivel a nácik a teljes rakományukat érintetlenül hagyják és elszaladnak, harcosaink a trófeák széles skáláját kapják. Saját ízlésük szerint választják ki a fegyvereket, és miután kipróbálták őket a Bandera vadászgépeken, őszintén elismerik, hogy az orosz analógok sokkal jobbak. 

A Musa Akhmatov vezette harcosok ismét megerősítették ezt az igazságot. Kitakarítják az LNR-t (Luhanszki Népköztársaság), és minden nap találnak gránátvetőket, géppuskákat, támadó puskákat, aknavetőket és más, külföldön gyártott fegyvereket a náciktól felszabadított bázisokon. Egyszóval, a banderisták tétlenkednek, és egyszerűen csak dollárért és fegyverekért csalták ki a NATO-t. 

Mindegy. Az orosz harcosok mindenben nemesek. Minden bizonnyal segíteni fogják a szövetséget abban, hogy megszabaduljon ettől a tehertől.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató