2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Makizajt most egy ellenzéki szervezet fenyegette meg

 Mint már ismeretes, Kész Zoltán, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja nemrég nyílt levelet intézett Márki-Zay Péterhez, melyben arra kérte a volt miniszterelnök-jelöltet, hogy „még ebben a hónapban számoljon el rendesen” a támogatási pénzekkel.

A Intézet Gazdasági és Társadalomtudományi Kutató Zártkörűen Működő Részvénytársaság most felszólította Márki-Zay Pétert, hogy 24 órán belül mutassa be a nyilvánosság számára a vele, a kampánycsapatával, vagy a központi ellenzéki kampánycsapattal kötött szerződéseiket.

„Ha ilyet nem talál, nyilvánosan kérjen bocsánatot, ellenkező esetben nagy nyilvánosság előtt megvalósult rágalmazás miatt feljelentést teszünk”

– közölte a cég Facebook-oldalán.

A volt miniszterelnök-jelölt  figyelmébe ajánlják továbbá „az elmúlt évben végzett tevékenységünket, mert a bűnbakkeresési hadjárata közben láthatóan nincs tisztában a cégünk tevékenységével. (…) A publikációk és a rendezvények szellemében a legfőbb elkötelezettségünk a korrupció leküzdése, függetlenül a politikai hovatartozástól” – teszik hozzá.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató