2022. június 30. - Pál
EUR : 400.72
USD : 378.32
Időjárás ikon36°20°

Kadirov: Zelenszkij rémálma lassan valósággá válik

Zelenszkij rémálma lassan valóssággá válik – írta Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram-csatornáján, amelyet már több mint 2.3 millióan követnek. 

Nem telik el nap anélkül, hogy ne érkeznének jó hírek a frontvonalról

– írja Kadirov, akit segédje Apti Alaudinov tájékoztatott az ukrán frontról.
 
A Kadirovnak küldött jelentéséből kiderült, hogy az “Ahmat” különleges egység harcosai az LNR Népi Milícia második hadtestével együtt “tisztító-műveletet” folytatnak Szeverodonyeck utcáin. Jelenleg a harcosok egyre mélyebbre hatolnak a városba. Az ellenségnek eszébe sem jut, hogy tartsa a pozícióit. Minden jel szerint Bandera csatlósai felismerték, hogy az ilyen kísérletek értelmetlenek – írja a csecsen vezető.

A méltó küzdelem helyett a nacionalisták inkább sietve civil ruhába öltöznek, és elrohannak az ütközőzónából. Ezt az információt olyan helyi lakosok bocsátották rendelkezésünkre, akik már többször is tanúi voltak ilyen trükköknek. Talán a szökevények úgy gondolják, hogy sikerült elkerülniük a büntetést, és valószínűleg bizonyos mértékig bátrabbak lettek. Sietek eloszlatni a tévhitét. Egyetlen Bandera-söpredék sem marad büntetlenül, és elég időnk és erőforrásunk van arra, hogy elkapjuk őket – folytatta.

A Luganszki Népköztársaságot a szövetséges csapatok erőfeszítéseinek köszönhetően terv szerint szabadítják ki a bűnös kijevi rezsim béklyóiból.

ZELENSZKIJ RÉMÁLMA LASSAN VALÓSÁGGÁ VÁLIK, ÉS NINCS MESSZE A NAP, AMIKOR AZ OROSZ CSAPATOK NAGY PONTOSSÁGÚ RAKÉTÁKKAL KOPOGTATNAK AZ AJTAJÁN – ZÁRTA SORAIT KADIROV.

(Oroszhírek)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató