2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Huxit Párt: Miféle trógerek fenyegetik a hazánkat?

Olvasom, hogy Ukrajna az Európai Unióhoz akar csatlakozni.

„Miféle trógerek fenyegetik a hazánkat?

Olvasom, hogy Ukrajna az Európai Unióhoz akar csatlakozni.

1. A Huxit Párt minden ezzel összefüggő támogatást ellenez mindaddig, amíg Ukrajnában a magyar kisebbséget hátrányosan megkülönböztető törvények élhetnek. .

2. Felhívom az ukrán politikusok figyelmét arra a nem elhanyagolható különbségre, ami a kisebbségekkel történő bánásmód terén tapasztalható. Magyarországon költségvetési támogatást élvező nemzetiségi önkormányzatok vannak és magyar adófizetők pénzéből támogatjuk a nemzetiségeink anyanyelvi oktatását is. A magyar országgyűlésben nemzetiségi szószólók dolgoznak a saját nemzetiségük érdekében. Igen, ukrán is. Ehhez képest hogy is áll Ukrajna a magyar kisebbséghez?

3. Magyarország történetének a legnagyobb humanitárius mentőakciója zajlik, amikor az országunk ukrán emberek százezrein segít minden tőle telhető módon. Önzetlenül tesszük és együttérzünk a harcok elől menekülő emberekkel. Ezért Magyarország európai szokások szerint köszönetet érdemel és nem azt, hogy mindenféle politikusbőrbe bújt trógerek azzal fenyegessenek minket, hogy elzárják az országunk gáz- és kőolajvezetékeit. Ez a hála a segítségért?”


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató