2022. június 26. - János, Pál
EUR : 400.8
USD : 380.12
Időjárás ikon27°19°

Egy emberként álltak Orbán Viktor mellé a német kommentelők - Ilyen államférfire vágyik Németország is

Franz Josef Wagner, a Bild kolumnistája árulónak minősítette Orbán Viktort az olajembargós magyar álláspont megvédése miatt. Álláspontjával nem sokan értettek egyet.

Mi is beszámoltunk a Bild publicisztikájáról, amelyben a szerző azt írja, hogy azzal, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök nemet mondott az olajembargóra, „elárult minket Putyinnak”.

A német lap az írást megosztotta Facebook-oldalán is, rengeteg komment érkezett rá, a Hirado.hu ezekből közölt egy összeállítást. A hozzászólások hangvétele alapján a szerző álláspontját nem mindenki osztja. 

„A saját népünkre gondolni most már árulás. Érdekes tézis. Szeretnék egy ilyen államférfit!” – írta az egyik kommentelő.

„Mielőtt ilyen rágalmazásokat ír az újságíró, Budapest helyett Berlint kellene nézni… Orbán azt teszi, amire az emberek megválasztották” – fogalmazott egy másik hozzászóló.

A kommentáradat ilyen és ehhez hasonló olvasói véleményekkel folytatódott:

Mi ez a hülyeség? Örülni kell, hogy van még egy olyan ország, mint Magyarország, ahol tiszta a józan ész, a többi uniós ország csak polgárellenes politikát folytat.”

„Ez a kijelentés önmagában is szemtelenség! Őt nem érdeklik az uniós machinációk, ő mindenekelőtt a népéért cselekszik. Sajnos a politikusaink ezt teljesen elfelejtették. Nem érdekli őket, hogy

a saját népük hogyan boldogul. Ez már régen elment. Az elmúlt 10 évben a dolgok csak romlottak.”

„Nem! Orbán több mint jogosan a népére gondol! Politikusaink elárulnak minket, feláldozzák polgáriakat a brüsszeli bürokrácia oltárán!”

„Az egyetlen, akinek úgy tűnik, maradt józan esze. A mi kormányunk naponta elárul minket.”

„Orbán olyan államfő, aki először az állampolgáraira gondol. Aztán jönnek a többiek. Ennek így kell lennie.”

Itt a hozzászólások több mint 99 százaléka Orbán mellett van… ez elgondolkodtató lehet az újságírónak!

Orbán sok területen gondol a népére. Magyarországon nagyon biztonságosan lehet élni. Ez itt már régen elmúlt!”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató