2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Gyere Péter, beszélgessünk, a kurva anyádat!

Gyere csak Peti. Ide az irodánk elé. Beszélgessünk picit.

Néztük az eltorzult fejedet, mikor habzó szájjal fenyegettél mindenkit. Olvasóink sem tudják, de most beszéljünk itt elöttük veled nyíltan. Te sunyi gyáva módon, felbújtóként vagy 10 pert nyomattál ránk. Tudod melyiket nyerted meg? Azt, amikor paprikás krumplit kaptál a fórumodon. Azt is Enikővel úgy felfújtátok, hogy rémülten adtátok elő a zsaruknak, mennyire féltetek. Fizettünk is 25 ezer forintot.

Ezeknek tudatában, kanyarodjunk vissza ahonnan indultunk.

Szóval néztük az eltorzult fejeddel a fenyegetéseket. Tudjuk, elsők között voltunk a listádon mi is. Betiltatni, lecsukatni. Néztük az eltorzult fejedet és arra gondoltunk, milyen gyűlölet dolgozik benned. Rohantál a börtönökhöz. Kiabáltál a parlamentben. Az eltorzult fenyegetéseidet mi nem felejtjük. Ebben biztos lehetsz. Csak ma itt a nagy bökkenő. Te szépen lassan ki lettél végezve, hiszen ez a minimum ami jár az olyan fenyegető senkiháziaknak, amilyen te vagy. Belegondolni is félelmetes abba, mi van akkor, ha te hatalomhoz jutottál volna. Na, nem félünk mi tőled, soha nem is féltünk, hiszen tudtuk, ha te netán hatalomra jutsz, mi az utcán leszünk. Aztán ki tudja hogyan végezted volna.

 

Péter. Hidd el, sokkal jobban jártál így, hogy eltakarodsz. Mert, ha a magyar emberek kergettek volna el, nem tudod kiírni a Facebookra a lemondásodat...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató