2022. július 01. - Annamária, Tihamér
EUR : 396.75
USD : 379.99
Időjárás ikon37°21°

Nizza főterén erőszakolt meg egy turistalányt egy migráns

Mivel a jogerősen elítélt bűnöző migránsokat sem utasítják ki Franciaországból, az ultraliberális törvények miatt egyre erőszakosabbak a bevándorlók. A nyílt lakásfoglalások mindennaposakká váltak, ahogy egyre gyakoribbak az utcai szexuális erőszak is.
 
Néhány hete egész Franciaország jobb érzésű része felháborodott, amikor kiderült: egy migráns Nizza leghíresebb terén, a turisták által rendszeresen elözönlött Place Garibaldin megerőszakolt egy angol turistalányt.

A férfi a téren ragadta meg áldozatát, fogdosni kezdte, majd az első utcába berángatta, levetkőztette és megerőszakolta. Mindez kora reggel történt, a lány éppen hazafelé tartott a szállására. 

A migránst a térfigyelő kamerák segítségével hamar elfogták. Kiderült, hogy néhány napja érkezett illegálisan Lampedusa szigetére, onnét szökött tovább.

Isere-ben pedig kis híján agyonvert egy francia férfit három, szintén illegálisan Franciaországban tartózkodó migráns. Ugyanis néhány heti távollét után hazament, és azt látta, hogy a lakásába betört három bevándorló. A bűnözők ahelyett, hogy elmenekültek volna, a tulajdonost próbálták elzavarni, ami nem sikerült, ezért összevissza verték. A migránsokat később elfogták, rengeteg drogot találtak náluk. A legfiatalabb 16 éves volt – számolt be az Origó.
 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató